dysfunksjonell.no
22Jan/060

Ting settes i perspektiv

Gavin Degraws "Meaning" snurrer i CD-spilleren min - en sang jeg liker bedre og bedre for hver gang jeg hører den. Humøret er bedre idag. Etter at jeg hadde skrevet gårdagens dagbokinnlegg, ringte G. meg. Han har radar på når jeg ikke har det bra, og trenger noen å snakke med - det slår aldri feil. Uansett, vi snakket sammen i 2,5 time, og det ble mye snufsing.. og enda fler tårer.. men G. kan få meg til å smile uansett hvor ille ting er - og jeg håper jeg engang kan få sjansen til å vise ham hvor mye jeg egentlig setter pris på ham.

Hadde en ganske lang samtale med Ørjan på MSN også. Etter å ha lest det ene dagbokinnlegget mitt, og "Søte Drømmer" (novella mi), mente han at jeg burde søke meg inn på forfatterskole av alle ting, og skrive mer! Dama hans leste også novella, og sa at jeg var flink til å beskrive følelser slik at leseren kan føle det samme som karakteren i historien. Hvis ikke dét er kompliment, så vet ikke jeg! Smile

Så en dokumentar om selvskadere, eller kuttere, på TVnorge ikveld. Satte på en måte ting litt i perspektiv. Ikke at man kan sammenligne problemer, men det gjør jo at jeg tenker litt "get over yourself" om meg selv, og det jeg sliter med.

Posted by Shamini on January 22, 2006 – 3:26 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.