dysfunksjonell.no
1Jan/060

Dermed var vi over i 2006..

Nå ligger jeg i senga mi, og lurer på om G. "husker" å ringe meg. Tror vel kanskje promillenivået nå er over normalen, sånn ut fra de siste meldingene å bedømme.. Jaja, er ikke krise om han ikke gjør, han ringte jo for å ønske meg godt nyttår ved midnatt - etter å ha sendt tidenes søteste melding til meg, nøyaktig på slaget midnatt. Gleder meg sjukt mye til 12/01, som nærmer seg fort. Da skal vi date. Min første date! Er jo litt skummelt dette, redd for det tilsynelatende uunngåelige smellet - men dette er nok et vennskap som vil vare livet ut, uansett hva som måtte skje. Kan jo ikke si at jeg ikke håper, for det ville være løgn - men samtidig har jeg bestemt meg for å.. tja, "nullstille" meg, og ta minutt for minutt med ham, mens han er her hos meg. Tror det er det beste for begge to egentlig. Tenker så mange rare, nye tanker - skremmer meg selv litt, og hele tiden faller jeg tilbake på troen min om at alt har en mening. Det skremmer meg også litt egentlig. Mange merkelige sammentreff, ting som sammenfaller - jada, vet at jeg tenker for mye! Razz Det er nå engang sånn jeg er da.. Slitsom å være meg, ja - sjukt.

Nyttårasaftenmessig har kvelden vært tidenes minst givende i sin sort. Lette som en gal etter en fest, et åpent utested, noe liksom - men uten hell. Tenk det! Burde jo ikke være spesielt overraska over at ingen ba meg på fest, men dog.. Hadde jo vært fint å bo et sted hvor jeg kunne ha et sosialt liv, for det kommer ikke til å skje her. Så, i mangel på noe kult å gjøre, så ble jeg sittende og se på film. Ble vel fire stykker etterhvert.. Var søren ikke i humør til å drikke engang - tragiske tilstander.

2006 ja, mon tro hva det nye året bringer. Håper det blir bedre enn det som har vært iallfall - på alle måter!
Oh, well.. natta nå. Tror kanskje jeg har en novelle på gang.

Posted by Shamini on January 1, 2006 – 3:25 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.