dysfunksjonell.no
31Dec/050

Hæppi Nujeer!

Årets siste timer tikker avgårde, og her sitter jeg da.. og kjeder meg! Tror dette kommer til å bli tidenes kjedeligste nyttårsaften.. og det er ikke tull engang. Vel, jeg prøvde febrilsk å finne en fest, et åpent utested, NOE liksom - men neida, ikke her, og ikke på Hamarøy. Seriøst, jeg fatter ikke at det er mulig - på nyttårsaften! Jaja, får vel bare benytte anledningen til å skrive noen ord i dagboken min istedet, for det syns jeg igrunn at jeg må på denne siste dagen i 2005.

Så, hva skjer? Nei, absolutt ingenting, såvidt jeg er klar over. Var ute, på Steigarheim, på 3. juledag da - for da spilte Nord-Salten Storband, og ettersom det var dritbra ifjor, bestemte jeg meg for å dra med mamma dit iår. Hadde på meg det nye vinrøde satengsettet mitt, og det satt som bare pokker (dritfornøyd med det ja), og flaks som jeg har, så hadde sminken min nøyaktig samme farge. Syns det ble ganske bra, om jeg kan si det selv - og i tillegg krøllet Aslaug håret mitt, så jeg ble jo seende ut som rene prinsessa. Viste meg for G. på cam før jeg dro, og jeg ble veldig godkjent.. Musikken var bra, og jeg ble akkurat passe full på Guinness og Rom'n Coke - full nok til at jeg fikk siste dansen på dansegulvet, som forøvrig ble "Kiss Kiss".. den er tyrkiske landeplagen. Fatter ikke at jeg skal være så utrolig opptatt av hvorvidt folk ser på meg eller ikke.. Jeg syns jo det er dritkult å danse, men ettersom jeg ikke tør før jeg har fått i meg nok alkohol, så er det sjeldent mange dansene igjen.

Posted by Shamini on December 31, 2005 – 7:17 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.