dysfunksjonell.no
3Dec/050

Back on track?

For første gang på kjempelenge føler jeg virkelig at livet mitt beveger seg i riktig retning - og jeg er glad! 2. desember ble en minneverdig dag for meg, for vedtaket fra kommunen kom i posten! Absolutt grunn til å feire, for det hadde jeg IKKE trodd, jeg tror jo ikke akkurat på julenissen.. Razz Som om ikke det var nok for å "make my day", så kom endelig ADSL-modemet mitt i posten, og en konvolutt med brukernavn og passord - og den 12/12 blir jeg omsider koblet på linja mi. I tillegg fikk jeg en stor forsendelse med chinchillafôr av typen Bello, og jeg gleder meg til å starte på dette merket, for å se om dyrene mine liker den bedre - og ikke minst se om jeg klarer å få bukt med alle problemene jeg tror har skyldtes fôret.

Posted by Shamini on December 3, 2005 – 12:21 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.