dysfunksjonell.no
11Nov/050

Forkjølelse, og kommune-helvete

Tro det eller ei, men jeg har visst gått hen og blitt forkjøla! Jeg håper iallfall det er det.. våkna med vondt i halsen, og så har jeg bare nyst og nyst hele dagen.. Har dog dytta i meg masse honning, så jeg håper jo at jeg har kverket endel, om ikke alle, basillene som ville bosette seg. Har ikke tid til å bli syk nå! Det funker rett og slett bare ikke..

Anyway, jeg var i dette omstridte møtet med kommunen idag - og forventet at det skulle være det samme helvetet som alltid, MEN det var det ikke! Av en eller annen sjuk grunn, som forøvrig lukter ugler i mosen, har kommunen bestemt seg (det skal lages et vedtak) for å la ULOBA overta arbeidsgiveransvaret for mine assistenter, og la meg få lov til å gå inn som andelseier. Dette er noe jeg har villet lenge, men kommunen har sagt nei frem til idag - og naturlig skeptisk som jeg er, så stiller jeg meg temmelig avventende til å sprette champagnekorken.. enda. Vi får se, jeg kommer garantert tilbake til dette etterhvert som jeg hører noe - har en telefonavtale med kontaktpersonen for Nord-Norge på mandag. Mer info: http://www.uloba.no/ - tror det vil løse en hel haug med problemer å kunne forholde seg til en arbeidsgiver som VET hva de snakker om, og som har mange års erfaringen på dette feltet.

Utover dette, så har jeg fått invitasjon til ei helg i Narvik. G. lurte på om jeg ville komme, sånn at vi kunne bli bedre kjent under bedre omstendigheter enn sist vi møttes, og det har jeg igrunn lyst til. Så, om ingenting uforutsett skjer, så skal jeg oppover første helga i desember. Har fått tilbud om å sove hos ham også, men jeg vet ikke helt hva jeg gjør med den saken..

Posted by Shamini on November 11, 2005 – 12:09 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.