dysfunksjonell.no
9Nov/050

Bodøtur, og klesshopping

Var i Bodø igår, hadde nemlig fått en "hastetime" hos Hjelpemiddelsentralen, for utbedring av stolen min. Vet ikke om jeg kan si at vi fikk utrettet så utrolig mye, men denne ergoterapeuten virket iallfall som ei som hadde tenkt å ta tak i ting, og hun henvendte seg til meg for å finne ut hva jeg mente om dagens situasjon. Det er jeg jo overhodet ikke vant til fra den kanten - så sånn sett er jeg fornøyd. Nå skal vi bare se om jeg får meg en ny elektrisk stol, og litt sånt - for ikke å snakke om en ny bil. Og da skal jeg pokker meg ta sertifikatet med det samme! Huhei, da blir veiene utrygge, for da skal jeg ut og kjøre - og gjett om jeg skal kjøre! Hadde heldigvis fått inn noen penger, så jeg hadde med meg til Bodø for billetter og sånt - hadde jo ingen planer om å handle noe som helst.. men så kom jeg på at Therese hadde 30-års dag på mandag som var, så jeg kjøpte et sølvarmbånd til henne med svarte steiner, og perler på. Og så fant jeg et glasshjerte (minste størrelsen) i bronsje og i mørk rosa, som jeg kjøpte for å henge på armbåndet mitt. Deretter stakk jeg innom Cubus for å se etter en dressjakke jeg hadde sett i Oslo, og ikke klarte å få ut av hodet - men den hadde de selvsagt ikke i min størrelse. Akkurat da jeg skulle gå ut, så så jeg dén lekre fuskepelsjakken i "hvit mink", og den kunne jeg jo selvsagt ikke gå fra! I tillegg så oppdaget jeg en prøvedukke som hadde på seg denne jakken, og et langt svart skjørt i litt sånn sigøynerstil, så jeg måtte jo nesten kjøpe det og - og et skjerf til mamma. Skal si at det tok hardt på kontoen min - men jeg må jo leve opp til at jeg er jente, sant? *lage søte unnskyldninger*

Det morsomste skjedde jo likevel da vi skulle ned på Sentrumsterminalen for å kjøpe båtbillettene hjem. Stilte meg i køen, og da det ble min tur sa jeg hvor jeg skulle, og at jeg skulle ha en halv, som vanlig. Ettersom man må skrive seg inn før man reiser, så gav jeg ham kortet mitt slik at han kunne skrive av navnet mitt - jeg gadd jo ikke stå der og stave, sant. Så han tok kortet, noterte navnet mitt, gav meg billettene, og sa: "Det var det". Jeg ble litt usikker, så jeg rynket øyenbrynene, kikket på ham, og spurte: "...skal jeg ikke betale for meg?". Stakkars mann, han ble dritrød i kinnene, smilte sånn forlegent, og så: "ehm.. det var det lange navnet ditt som satte meg ut..". Jeg måtte le litt, og fikk betalt billetten min. Da jeg kikket på kvitteringen, oppdaget jeg jo at jeg hadde betalt for en hel billett, så jeg måtte gå tilbake igjen, og 'klage'.. Gjorde jo ikke saken bedre at han faktisk er ganske kjekk!

Vel, nå tror jeg at jeg skal slenge på en film.. og manne meg opp til møtet jeg skal i med kommunen imorra. Razz Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, for den siste mailen var så utrooolig smørblid, og det tyder på ugler i mosen. Får vel se imorgen, tenker jeg.

Posted by Shamini on November 9, 2005 – 7:29 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.