dysfunksjonell.no
10Sep/050

Bodøtur, og påfylling av tatovering

Skal vi se hva som har skjedd de siste dagene?

Tordag var jeg iallfall i Bodø - skulle delvis følge mamma til Bodø, og delvis utføre et par ærender for meg selv. Må nesten si at Bodø-turen ble meget vellykket, hva ærender angår (detaljer om den saken kommer som skjult innlegg for dere "medlemmer") - men jeg turte ikke ringe Bjørn (ref. 6. august, 2005), selv om jeg faktisk så ham løpe forbi da jeg satt på Paviljongen. 'ummelt! Håper iallfall han ikke så meg, ettersom jeg lovte instendig at jeg skulle sende ham ei melding neste gang jeg skulle til Bodø. Var forresten på Hole-in-1 igjen, og fikk fylt på tatoveringen min - og der kunne jo Kenneth fortelle at jeg ikke skulle ha vasket den med desinfiserende middel (slik mamma insisterte), fordi det trakk fargen ut av den. Nå har jeg gjort AKKURAT som han sa, så da får vi se hva som skjer denne gangen. Jeg er iallfall meget fornøyd med både service og tatovering, og Kenneth er kjempehyggelig - så jeg vet at jeg skal tilbake og få meg et par til, må bare ha råd til sånn "luksus" først, for det koster jo skjorta. Utover det brukte jeg faktisk bare penger på én ting i Bodø, noe som i seg selv er utrolig imponerende til å være meg. Var nemlig innom Nilssen-Nygaard, skobutikken, og fant de lekre lave semska støvlettene, som jeg bare måtte ha. Kosta ikke mer enn 399,- da, og det går an å betale for et par sko. Jeg var forøvrig også en tur innom Bodø Lufthavn, og det virker som om at det er velvilje for at jeg skal få lov til å reise rundt omkring med fly, uten å måtte betale for tre seter, i tillegg til assistenter - og det er jo oppløftende! Skjer gode ting igjen. Smile

Fredag skjedde det vel strengt tatt ingenting, ..jo, vent! Jeg snakka litt med JP, og igjen er jeg noget overbevist om at jeg må gi ham en sjanse til. Han er utrolig søt, og sånn - selv om.. vel, ja, det har skjedd ting. Det var iallfall koselig å snakke med ham igår, og jeg "husker" hvorfor jeg liker ham så godt. Vel, tror iallfall jeg skal slenge ting litt på is.. og avvente et møte. Inntil da står jeg på 'hold', og venter på neste trekk.

...Og ei heller idag. Dog, ifølge www.monet.no, så var 10. september (idag) ca. leveringsdato for bredbåndet, så jeg håper igrunn at det skjer noe snart. Jeg vil ha skikkelig linje, og ikke slite med dette forbannede trege ISDN-tullet mer! Uansett så kom det ikke noe modem i posten idag, så jeg må vel nesten bare smøre meg med tålmodighet fortsatt. Jeg vil spille "World of Warcraft" igjen, så jeg holder på å laste ned patchene som har kommet siden sist jeg spilte - tar jo et halvt århundre, og i tillegg må jeg nesten sitte på dobbelt linje. Jaja, den som venter på noe godt..

Forresten, det var nysnø på fjellene imorrest.. Hvis ikke dét er deprimerende, så vet ikke jeg.. *sukker tungt* Vinteren er i anmarsj, og vi har fortsatt ikke kommet lenger enn ti usle dager ut i september. Og du, dersom du liker te, så test ut "Dilmah Strawberry". Jeg fant den på Coop Mega på Fauske, kosta litt over 8 kroner for ti poser, og den smaker himmelsk.

Posted by Shamini on September 10, 2005 – 10:16 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.