dysfunksjonell.no
19Jul/050

Sommer og sol

Nå er jammen sommeren endelig tilbake hos oss igjen, og det er varmt ute - med tilhørende sol, og knallblå himmel. Tror det er 25 grader i skyggen, og dumme meg satt ute en stund i sted, og pådro meg en lite morsom hodepine. Blæh! Håper været holder seg pent til lørdag, for da hadde jeg igrunn planer om å vise meg på festen i Helnes. Har jo snakka litt med Skjalg, så vi har sånn delvis avtalt å møtes der - og ta en øl sammen, ellerno'. Det ser jeg frem til, så jeg håper det lar seg gjøre - men jeg gidder ikke dra på utefesten, dersom været er slik at det er fare for å fryse ihjel. Var så greit når Ivar (søskenbarnet mitt) jobbet på Hurtigbåten, for da kunne vi sitte der og drikke - men han har jo bytta jobb.

Tatoveringen min er grodd nå, og hevelsen er vekk. Han sa jo at han ikke stakk like dypt som de fleste andre, men at man heller kunne få fylle på gratis, dersom ikke fargen var heldekkende. Ser at den ikke er helt bra, så jeg må ringe når den ikke er øm lenger, og få fikset litt på den. Jeg er iallfall meget fornøyd med den, og jeg kan allerede nå si at jeg skal ha fler - vet bare ikke hva og hvor enda, men det kommer nok.

Huff, jeg har lyst til å ringe PM, men jeg tør ikke..

Posted by Shamini on July 19, 2005 – 5:37 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.