dysfunksjonell.no
16Jul/050

Min første tatovering!

Gårsdagen var begivenhetsrik, må jeg si! Jeg var i Bodø sammen med Ranja og mamma. Jeg fikk nemlig en åpenbaring her for ikke så lenge siden, om at jeg måtte få den tatoveringen jeg har mast opp de siste.. 6 årene? Uansett så ringte jeg "Hole-in-1" på mandag, tror jeg det var, og bestilte meg en time. Da jeg hadde lagt på angret jeg selvsagt som en hund, men bestemte meg for å gjennomføre det. Jeg hadde jo funnet motivet, og stedet - så da var det jo ingen grunn til å snu! Motivet er hentet fra boken jeg leser, og er et ambigram - det vil si at ordet er det samme uansett hvilken vei man leser det, faktisk meget stilig. Det står "FIRE", og symboliserer elementet mitt. Valgte å tenke annerledes - ettersom mange tatoverer stjernetegnet sitt, ville jeg være original og tatovere elementet mitt istedet. Da jeg ventet på å få komme inn, trodde jeg seriøst at jeg skulle svime av - jeg ble skikkelig dårlig, og visste ikke helt om jeg skulle likevel. Plutselig gikk det over, og jeg fikk motet mitt tilbake. Og.. det var overhodet ikke vondt! Klart, det stakk litt - men det var ikke halvparten så ille som jeg hadde trodd. Mamma var meget stolt av meg, og jeg ble kjempefornøyd med resultatet. Så nå har jeg "Fire" på venstre overarm, og er mektig stolt av meg selv. Smile Resultatet kan sees her: http://gallery.shamini.net/tattoo/

Senere hadde jeg time på Bodyshop, hvor jeg fikk nappet øyenbrynene mine. Jeg kan med hånden på hjertet si at det var MYE jævligere enn å få en tatovering, men resultatet ble meget bra! ..men, nå er jeg så sinnssykt trøtt i øynene at jeg skal pelle meg i seng, har jo tenkt meg til Innhavet relativt tidlig også. Gleder meg!

Posted by Shamini on July 16, 2005 – 12:21 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.