dysfunksjonell.no
8Jul/050

Oppsummering

Hva har skjedd siden sist da? Tja, sommeren har endelig kommet, og fra gammelt av het det seg at det været som er 2. juli skal være i førti dager fremover - og hvis det holder stikk, så går vi en strålende sommer i møte! Det lover bra. Den siste uka har nesten vært uutholdelig, hva været angår - vi har hatt opp imot 29 grader i skyggen, og strålende, stekende sol. Det har faktisk vært så varmt at jeg heller har sittet ute enn inne, og flinke meg har også sittet litt i sola, og fått penere brunfarge. Wink Utrolig, men sant - for første gang på fler år, har jeg frivillig sittet ute i sola, for å få litt farge. Kan ikke gå rundt og være grønn i ansiktet heller..

Ellers har jeg en nedtelling gående til 29. juli, for da skal Return og Stage Dolls spille på Storskjæret - og gjett om jeg skal dit. Tror det kommer til å bli årets happening, jeg! Har iallfall sikret meg billetter, så da er iallfall den festen i boks. Tenkte meg egentlig en tur til Helnessund under "Kystfolkets Helg", kan hende det er endel kjente fra gamle dager hjemme i sommer - men det er jo veldig værbetont. Om ikke været er bra, så blir det forskrekkelig kaldt, og det gidder jeg ikke. Og ellers fant jeg jo ut igår at det ikke er Sondre Lerche (er han blitt avbestilt?) som kommer på den store sommerfesten likevel - det blir nemlig Arne Benoni, Publiners og Tombola Band - og Publiners nekter jeg å gå glipp av! Det skjer jo pokker meg ingenting i denne kommunen i sommer, så jeg må få med meg det lille som faktisk skjer. Dessuten er det jo en grei måte å feire bursdag på, er det ikke?

Gleder meg stort til Malin kommer hjem fra Finnmark, for da blir det vel fastsatt en dato for bursdagsparty'et vårt på Innhavet, og da blir det jo enda mer action! Grin Jeg er temmlig sikker på at det kommer til å bli helt sinnssykt bra, jeg! - Dessuten har S. lovet meg en bursdagsdans, så det blir jo igrunn litt spennende å finne ut om han la det samme i det, som jeg gjorde - selv om det var ment som en spøk.. Har iallfall sagt til Malin at vi må invitere Per Magnus, ellers blir jeg deppa, og det blir iallfall spennende! Håper han kommer, jeg.

Posted by Shamini on July 8, 2005 – 6:25 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.