dysfunksjonell.no
13Jun/050

Hatt besøk av Michael!

Lookie, jeg skrev ikke ferdig forrige dagbokinnlegg heller.. Anyway, sommeren er kommet! Det er blå himmel, sol og hele 22 grader i skyggen! Endelig, endelig, endelig sommer - vi får bare håpe at været holder seg, og at vi får beholde ca. denne temperaturen, for den er rett og slett bare perfekt.

Bortsett fra været, så har jeg akkurat hatt besøk av Michael Antonio fra Mo, han kom med bussen på fredagskvelden, og reiste igjen igår kveld.. Det var utrolig koselig, og jeg håper jo at han kommer tilbake etterhvert. Tusen takk for besøket, "kinofremvisningen" og selskapet! Gjentas gjerne. Uansett så håper jeg at du finner de biologiske foreldrene dine, og at du får muligheten til å reise ned til Colombia for å treffe dem - trenger du meg, så vet du hvor jeg er.

"Then again if there are stars above my head, why should I feel alone?"

Posted by Shamini on June 13, 2005 – 8:48 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.