dysfunksjonell.no
7Jun/050

Weboppdateringer

Nå har jeg endelig fått fikset dagboken min slik at den er mye lettere for meg å oppdatere, og det var mye lettere enn jeg hadde trodd. Razz Fatter ikke helt hvorfor jeg har utsatt det så sinnssykt lenge, for det var bare ti minutters arbeid - vel, nå er det iallfall ordnet. Slang opp en teller også, men jeg vet ikke helt om den blir korrekt - for den ligger utenfor passordbeskyttet område, men den teller jo folk som er innom, selv om den ikke teller reelle lesere. Flyttet også "upcoming events" til dagboksiden, ettersom jeg syns det var mer passende å ha den her.

Har tilbrakt de siste sene nattetimene med å se på Dawson's Creek, og nå er jeg beklageligvis kommet til den siste plata av sesong 4.. og jeg har ikke sesong 5 enda! Frown Det er forøvrig en skremmende serie, ettersom jeg kan identifisere meg så til de grader i Joey, og det er skummelt. LIkevel, dumt som det enn må høres ut, så er det jo fint å se at ting jeg føler, tenker, opplever slett ikke er uvanlige. Kan ikke noe for det, men jeg liker den serien - og jeg vil ha en sånn kjæreste som Pacey! Han er så herlig, oppførselsmessig altså.

Posted by Shamini on June 7, 2005 – 3:56 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.