dysfunksjonell.no
1Jun/050

Bodøtur

For en deilig dag jeg hadde igår! Været var nydelig, knallblå himmel og sol - riktignok blåste det litt kaldt, men det var deilig i sola. Mamma hadde time hos kiropraktoren i Bodø, og hadde liten lyst til å dasse rundt i byen hele dagen, alene. Blir jo noen timer det, ettersom timen hennes varer i ca. fem minutter, og det bare går en båt i døgnet.. sånn er det nemlig å bo i gokk. Razz Så jeg ringte Therese og spurte om hun ville være med til Bodø, og hun svarte umiddelbart ja - og dermed reiste vi. Utrolig deilig å være i byen uten en agenda, for da kan man bare slappe av, og ha god tid hele dagen. Det resulterte selvsagt i noen laaange cafébesøk, og littegranne shopping. Jeg kjøpte meg to tank tops i fargene knalloransje og limegrønn, en nydelig hvit sommerkjole, og en mascara av typen "Panoramic Curl" i fargen ultra violet (måtte bare teste!). Er liksom så greit når jeg kan ta med meg en assistent, og reise til Bodø for 230,- tur/retur - nå som de endelig har forstått at jeg har ledsagerbevis, og har krav på gratis assistent med på slike turer.

Som om ikke det var nok, så møtte jeg endelig Camilla! Herregud så kult det var, og jeg tror seriøst hun må være det mest utrolig positive mennesket jeg vet om - og det skriver jeg ikke fordi jeg vet at hun er en av mine faste dagboklesere, men fordi jeg mener det. Vi har snakket sammen på nett leeenge, og omsider møttes vi da! - Camilla, du er et herlig menneske, og man bare må elske deg fra første stund! Det var utrolig koselig å endelig få møte deg, og jeg håper ikke det blir lenge til neste gang vi sees på ordentlig - vi har jo en cafédate, så. Jeg er kjempe, kjempe, kjempeglad i deg, vennen min! Grin

Ellers skjer det temmelig lite her.

Posted by Shamini on June 1, 2005 – 3:52 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.