dysfunksjonell.no
2May/050

Sommer snart!

Det nærmer seg sommer, og været har begynt å bli meget bra. Er ikke så varmt ute enda, men solen skinner og himmelen er blå - absolutt nok til å få enhver i perlehumør. Vet ikke om noe som er så herlig som å våkne med solstråler i ansiktet, knallblå himmel og kanskje et par hvite, fluffy skyer - det gjør iallfall sitt med humøret mitt.

Vært en tur på Innhavet siden sist også. Mamma og pappa skulle en tur til Skutvik og fikse noe greier ang. huset, og det gadd jeg jo ikke være med på - så jeg avtalte med Malin å møte henne for en date på hotellet. Det var kjempekoselig, som alltid når jeg og Malin møtes, og vi hadde oss jo selvsagt en tur på butikken.. eller to. Wink Kjekken var på jobb også, og da vi skulle gå lente han seg sånn delvis over disken, så meg rett i øynene og ønsket meg en god helg. Lurte på om jeg skulle sende ham en melding og spørre om han kunne tenke seg å ta en kopp kaffe, eller en øl, etter jobb en dag - men jeg vet ikke om jeg burde. Håper kanskje på at det skjer noe der borte til helga, slik at jeg kan ta meg en tur, og prate litt med ham igjen.

Forøvrig skjer det mye nå i mai. Den 12. og 13. skal jeg på arbeidslederkurs på SAS-hotellet, og den 27. og 28. skal jeg på et seminar og et kurs som blir holdt av Marion Dampier-Jeans (en av de klarsynte fra "Åndenes Makt" på TVnorge) i regi av Bodø Alternative Forum. Håper jo bare at jeg har fått trygda mi på konto innen 12., eller iallfall 13. mai, slik at jeg ikke må dasse rundt og være komplett blakk - det er så tragisk. Uansett, så har jeg gått til anskaffelse av årets kontaktlinser, slik at jeg kan bruke linser nå som sommeren er på vei. 419,- kroner for en eske med 90 dagslinser (inkl. frakt), syns jeg igrunn er litt heavy - men det er så deilig å slippe brillene, så da ble det en eske da.

Oh well, nothing else is new... Smile

Posted by Shamini on May 2, 2005 – 6:15 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.