dysfunksjonell.no
9Mar/050

Gratulerer med dagen, Aleksander! :)

Såeh, var på kino igår - og herregud, for en skuffelse. Jeg er glad for at jeg ikke kjøpte den på DVD først, slik jeg hadde planer om å gjøre, for det mest skremmende med hele filmen var at andre skvatt og hylte.. og det sier jo litt? Ellers er jeg egentlig ganske deppa, for DV-Depot legger ned, så da må jeg finne meg en helt ny DVD-webshop med den samme gode servicen. Hvor enkelt blir nå det? Nå spiller det vel forsåvidt ingen stor rolle, ettersom jeg ikke har penger til sånt 'tull' akkurat nå, men det er jo kjekt å ha muligheten!

GRATULERER MED DAGEN, ALEKSANDER! *kjempego'klem*

Posted by Shamini on March 9, 2005 – 1:21 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.