dysfunksjonell.no
6Mar/050

Ikke singel mere!

6. mars allerede, og det går merkbart mot lysere tider her oppe i nord - på alle måter. Gleder meg som en unge til det blir lyst hele døgnet, og livet blir levelig igjen! Da blir det sene netter, grilling og iskalde øl ute i midnattsola. Ellers blir det vel endel festing, tenker jeg? Forrige sommer var iallfall tidenes beste, burde være mulig å slå det iår.

Jeg sliter jo litt, som vanlig, men det er ikke noe jeg - eller noen andre for den del - kan gjøre noe med. Vet ikke helt hva det er for noe nå, men gamle ting, minner eller hva jeg skal kalle det for, murrer i bakhodet. Det gjør meg usikker, og forvirret - en følelse jeg hater. Prøver å ikke tenke på det, men så skjer det ting som presser det frem igjen. Jeg fatter ikke hvorfor man ikke bare kan stenge av enkelte ting! *murr*

Og så har jeg jo blitt 'schærste' siden sist jeg skrev noe, og det er absolutt verdt å få med seg (whoooo, endelig litt ekte action i Shaminis noe kjedelige liv..)! Sånn egentlig, så er det litt merkelig. Det er rart, uvant - er altfor lenge siden sist, så jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til alt. Jeg er blitt sykelig redd for å være i veien, være slitsom, være for intens (takk Håkon, for å ha gitt meg den egenskapen). Dermed blir jeg unaturlig kald, avvisende og usikker - heller ikke noe som er normalt til å være meg.. men faen så vanskelig det er å finne tilbake til seg selv, når alt kommer til alt, etter å ha gått på endel smeller. Så hender det jo at jeg klarer å legge alt det tullet der til side, og bare være meg igjen - skulle ønske jeg klarte gjøre det permanent. Uansett, så har jeg definitivt verdens søteste kjæreste! Wink

Imorra har jeg tenkt meg på kino da, for da går "The Grudge". Og om jeg ikke kommer meg avgårde, av en eller annen psyk grunn, så kommer jeg til å klikke i vinkel. Nå har jo disse assistentene fått både det ene, og det andre, så det skulle ikke forbause meg om det skjedde noe som forhindrer meg i å få sett den. Vel, den som lever får se! Oh, og så har jeg jo redesignet forsiden til web'en min litt - kjenner jeg meg selv rett, forblir den neppe slik altfor lenge.

Posted by Shamini on March 6, 2005 – 10:29 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.