dysfunksjonell.no
27Feb/050

Frustrasjoner

Jeg tror jeg skal bytte navn til "Shamini Frust Thevarajah" ellerno' i den stilen - for jeg tror seriøst ikke det finnes noen som like varierende frustrasjonsnivå som meg. Snakker om psyke tilstander. Noe mer enn det har jeg igrunn ikke tenkt å skrive om det her! HAHA! Razz Lurer på om det er noe i det alle sier om meg, at jeg tenker for mye?

Anyway, nå sitter jeg jo her og bruker den nye maskina mi - som forøvrig har fått navnet Akasha, "Queen of the Damned". Foreløpig har jeg ikke gjort allverden, så jeg har ikke merket store forskjeller - bortsett fra Windowsinstallasjonen, som gikk meget hurtig. Uansett så hadde jeg ikke hatt noe annet enn tre tonn deler, hadde det ikke vært for Ivar.. så takk, vennen! Jeg er iallfall meget fornøyd med den, så om jeg nå bare får en strømforsyning som virker, så blir alt helt topp!

Ellers skjer det ikke så mye? Jeg har lyst å dra en tur til Bodø, se "Constantine" på kino og ta en tur på byen. Var invitert på utflytterfest hos Malin i helga, men det funka så dårlig ettersom føret er helt tragisk ute. Æsj, får ta det igjen en annen gang, håper jeg.. Den 7. mars går iallfall "The Grudge" på bygdekinoen, så jeg får nesten prøve å huske den - jeg VIL se den.

Posted by Shamini on February 27, 2005 – 11:17 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.