dysfunksjonell.no
13Feb/050

Litt av alt

Whoo, jeg er så utrolig effektiv - jeg har nemlig fremdeles ikke ordnet den PHP menyen, men jeg vet iallfall hvordan jeg skal få det til. Da gjenstår det igrunn bare å gidde!

Har sett noen episoder av Dawson's Creek, og jeg blir alltid tankefull av den serien. "Joey" er som en blåkopi av meg, slik jeg var som 16-åring - og egentlig som jeg er enda. Er nesten ekkelt å se på. Likevel er det godt å se på noe jeg kan identifisere meg med? Blæh, for noe tull..

Tok meg noen øl igår, noen Guinness, og det resulterte jo i det det alltid gjør.. Jeg sov i hele to timer, og våkna klokka 05:00 LYS våken. Jeg prøvde febrilsk å sovne igjen, men det gikk overhodet ikke, så da klokka ble 08:00 gadd jeg ikke mer, og stod opp.. Det gjør jo at jeg er dødstrøtt nå, så jeg tror jeg skal legge meg (klokka er 01:39 AM).

Posted by Shamini on February 13, 2005 – 7:05 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.