dysfunksjonell.no
8Feb/050

Disse følelsene..

Hoi, mye skjer akkurat nå - og jeg mister styringa fullstendig (de involverte vet hva som foregår). Jeg er ikke kontrollfreak, men fy faen som jeg hater å miste kontrollen på denne måten - samtidig som det er deilig befriende. Aner ikke helt hva som skjer jeg, men jeg tror jeg går en meget spennende tid i møte.

Jeg har forresten hatt idémyldring, og kommet opp med en løsning både for menyen her i dagboken - og en "privat" dagbok, som kun spesielle brukere med eget passord har tilgang til. Jeg er skammelig klar over at jeg til stadighet sensurerer dagboken min, og dette er jeg nå igrunn lei av - så jeg har valgt å skrive litt på siden av denne også, og linken vil dukke opp i den blå boksen til høyre her. Det er en test, mest for min egen del, for å se om jeg klarer å skrive ut tankene og følelsene mine, uten å legge bånd på meg selv.

Imorra kommer to av DVD-pakkene mine også, så jeg må vel få henta dem - gleder meg som en unge! Endelig får jeg noe nytt å se på, orker ikke se de samme filmene fler ganger på en stund nå. Ender jo alltid med at jeg ser yndlingsfilmene mine om og om igjen.

Posted by Shamini on February 8, 2005 – 1:47 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.