dysfunksjonell.no
30Jan/050

TV-kikking

Søndag, 04:17 AM
Humør: Avventende

OK, here goes! Har lagt meg etter å ha sett filmen "Open Range", og dette er da begynnelsen på papirutgaven av dagboka mi. Spiller Pink Floyds "Pulse"-album, som er perfekt soveromsmusikk, uansett hva man måtte bedrive tiden med der.. Nådde limiten min på 80euomail.com isted, og har bestilt utbetaling på €3000, så nå blir det spennende å se om det er en hoax eller enkel og genial måte å tjene penger på. Orker ikke for mye, for det virker jo altfor godt og lettvint til å være sant - men kommer pengene skal jeg søren meg handle litt, deriblant en Dreambox paraboltuner. Det var da sinnsykt så trøtt jeg ble plutselig. Tror jeg er iferd med å begå en tåpelig feil, ved å falle mer og mer for TA. Han er utrolig søt på alle måter, og jeg liker ham jo bare bedre og bedre. Ironisk at jeg fikk melding fra ham nettopp? Urk, han er så vanskelig å forholde seg til, syns jeg - han forvirrer meg ca. hele tiden. Ene sekundet er han smørblid, varm og kjærlig - og i neste kald, avvisende og barnslig. Klarer ikke holde øynene åpne mer, så jeg fortsetter skrivingen imorra. Må stå opp i OK tid også + at det er mye jeg skal se på TV'n. "One Tree Hill", "Gilmore Girls", "Idol" og "Big Brother 2005".

God natt da!

Internettet mitt er helt koko nå, så jeg får ikke vært noe særlig online. Jeg vet ikke helt hva som er grunnen, men det blåser noe helt forjævlig ute! Faktisk var det så ille at klesskapet mitt hoppet på gulvet, så dørene vibrerte. Liker ikke at det blåser, ikke i det hele tatt - men om man skal se det positive i det hele, så står iallfall parabolen støtt. Ikveld begynner nemlig "Big Brother 2005", og det skal jeg se. Joda, jeg innrømmer det, jeg liker å se på reality-TV. Nå skal jeg bare sjekke om nettet er oppe igjen, slik at jeg kan fikse på menyen min og lage en ny meny til dagboka - bare jeg får sortert tankene såpass at jeg skjønner hva jeg holder på med. Vi får se hva det blir til, eller hva? Razz

Posted by Shamini on January 30, 2005 – 4:15 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.