dysfunksjonell.no
28Jan/050

Litt av alt

Aaah, idag er en god dag - jeg har nemlig omsider bestilt meg høyttalere til PC'en igjen, og det har jeg ikke hatt på mange år! Valgte å gå for satelitthøyttalere med sub, istedet for sånne surrondgreier, av den enkle grunn at jeg ikke gidder dille med masse ledninger og styr. De var heller ikke så altfor dyre, så de kan byttes ut etterhvert. Herregud, jeg er jente, og jeg klarer meg meget fint med "middelmådig" lyd, OK? Nå skal det iallfall spilles musikk, på høyt nivå! Det ble Logitech Z-3e, 40 watt, og i sort/sølv design.

Døgnrytmen min er 110% fullstendig på bærtur nå, men jeg prøver å få skikk på den igjen. Er jo håpløst at jeg skal sitte oppe absolutt hele natta, og så legge meg om morran, og sove helt til ettermiddagen/kvelden. Inatt satt jeg oppe til klokka var ca. 14:00, la meg og sov til ca. 20:00 - og flaut nok er jeg faktisk trøtt igjen nå. Men jeg skal forsøke å tvinge meg selv til å sitte oppe til klokka blir 16:00 idag ettermiddag, og så legge meg. Da skal jeg ha fått døgnet på korrekt kurs igjen på lørdag. Ja, se her, nå gjesper jeg så det nesten knaker i kjevene.

Jeg hadde dessuten store ambisjoner om å ikke handle noe som helst på nettet denne mnd, og heller spare de kronene jeg kan spare - men det tok pokker ikke mer enn sju dager før den planen gikk til helvete. Så da hadde jeg forhåndsbestilt den siste Harry Potter boken ("Harry Potter and the Half-Blooded Prince" (fikk jo endel rabatt på den da)) og selvsagt klarte jeg ikke unngå å stikke innom stam-DVDbutikken og handle meg noen DVD'er. Seriøst, jeg trenger noe nytt å se på, jeg holder på å kjede meg dønn ihjel her - og det er utrolig kjipt! Dessuten var det sånn promo hvor de 20 første ordrene på over 1000,- fikk gratis frakt med DHL, worldwide. Endel av dem hadde jeg dessuten forhåndsbetalt for en stund siden, og de ble også talt med - og så slang jeg på en rabatt jeg hadde liggende der, og vips ble det slett ikke så dyrt!

Hadde TA på cam igjen inatt. Det er seriøst farlige greier, jeg liker ham bedre og bedre for hver dag, selv om jeg febrilsk prøver å stritte imot det hele. Jeg har ikke planer om å falle for ham, eller ..forelske meg i ham, men han er utrooolig sjarmerende, og har de øynene! Så pleier han gi meg det blikket, når han er oppgitt over meg, og det er jo bare helt smelt. Razz Jaja, sånn kan det gå. Bare synd han har så store problemer med å cam'e med meg, tror seriøst jeg kunne sett på ham, uten å si et ord, ei hel natt - uten problemer.

Vel, nå må jeg finne på noe å gjøre, istedet for å skrive svada. Oppdaterte galleriet mitt igår, og det ble riktig pent - jeg ble iallfall fornøyd selv, og det er det viktigste. Gjorde ikke så mye, endret noen farger (bakgrunn og tekst), lagde egen logo til galleriet, og la noen søte rammer på albumene. Må ordne litt mer på inndelingen og slikt, og jeg hadde igrunn planer om å lage album til de andre tanteungene mine også. En dag må jeg leite frem alle de gamle papirbildene jeg har liggende überalles, og scanne dem inn. Har jo så mange dritlekre solnedgangsbilder! Mhm...

Posted by Shamini on January 28, 2005 – 1:14 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.