dysfunksjonell.no
22Jan/050

Litt av alt

Dagboka mi blir neglisjert til enhver tid dessverre, og igjen tenker jeg på å starte en håndskrevet en. Lurer på om jeg skal kaste de sidene jeg skrev da Håkon var i militæret, sammen med brevene, men jeg vet ikke.. vanskelig å kaste noe. Merkelig, men sant.. Hm, CD2 i "Pulse"-albumet mitt er vekk! Hvor søren har den tatt veien da? Hørte på den i tre måneder etter at K. reiste herfra - den plata minner meg enormt om ham, av naturlige årsaker. CD1 er langt fra like bra, så jeg får vel organisere leiteaksjon. Bestemte meg akkurat for å skrive en papirutgave av dagboken min, paralellt med den på nett. Hadde vært litt gøy å rett og slett scannet papirutgaven, side for side. Jeg pleier å klusse litt når jeg skriver, småtegne litt, hadde vært litt kult å få med i nettutgaven, i tillegg til at den hadde blitt mer unik. Må testes, men først må jeg gjøre ferdig de nye sidene til NFFSCN. Har mange idéer!

Posted by Shamini on January 22, 2005 – 4:51 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.