dysfunksjonell.no
13Jan/050

Nyttårsfeiring hos Ranja

Da var vi allerede kommet halvveis inn i den første måneden av 2005, og jeg har ikke skrevet et eneste ord her enda! Har faktisk planlagt å skrive noen ord helt siden nyttårsaften, men det gikk jo ikke helt etter planen, som de fleste sikkert har lagt merke til allerede. Det store spørsmålet er jo om det har skjedd noe siden sist, og det har det vel strengt tatt ikke.

Nyttårsaften;
Iår var den første nyttårsaften noensinne jeg tilbrakte uten noen av familien tilstede. Jeg ble nemlig invitert til Ranja, ene assistenten min, for å feire nyttår sammen med henne og familien deres. Vi ble totalt 12 stykker, og det var meget koselig (selv om jeg følte meg litt som en 'inntrenger' siden jeg ikke tilhørte familien). Theresa var jo der, og da vi gikk på skolen (samme klasse) tålte vi ikke trynet på hverandre, så jeg var spent på hvordan det ville gå. Overraskende nok fant jeg ut at vi begge har blitt voksne - thank god - og jeg hadde det helt fortreffelig. Ranja hadde lagd den middagen, med kalkun og tilbehør, samt en hvalgryte. For min del var det første gang jeg har smakt kalkun, som jeg kan huske, og kalkun blir det flere ganger! Etter middagen var det jo tid for fyrverkeri, og til tross for at det er noe jeg ikke er begeistret for, dro jeg på meg jakken og ble med ut på verandaen. Jan-Erik hadde kjøpt ei 'bombe' som han var megastolt over, og den fyrte de på. Selvsagt var det feil på den, og etter tre skudd tok den ferie - selv om lunta glødet. Etter en stund satte de bare fyr på hele dritten, og la oss si at det endte med en knall-avslutning! Wink Klokka... 04:30 eller rundt der, ble jeg, Ranja og Theresa enige om å legge oss - og siden jeg skulle overnatte der, var jo det rimelig enkelt. Gjett når vi våkna? Jo, 16:00 dagen etter! Rundt 19:00 var jeg hjemme igjen, og det var igrunn litt deilig det også - selv om jeg absolutt kan gjenta det igjen.

Sånn rent bortsatt fra det, så tror jeg ikke det skal skjedd så mye mer enn elendighet. Jeg måtte avlive Emira på mandag, 10. januar, pga. tannproblemer - huff, orker ikke skrive om det her også, kanskje senere en annen gang.

Posted by Shamini on January 13, 2005 – 11:05 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.