dysfunksjonell.no
25Dec/040

Litt av alt

Så var julaften omsider overstått, og jeg er et DVD-skap rikere. Det var gave fra mamma og pappa, og det var igrunn meget pent. Er av merket "Pro Design", med plass til ca 80 DVD'er m/ glassdør. Har satt inn alle spesialutgavene mine, og det ble ganske tøft - mangler selvsagt Angel-boksene mine som Tom-Anton har lånt, men de får jeg vel tilbake om ikke altfor lenge. I tillegg klarte jeg å knote meg til å få FEIL Buffy-disk erstattet hos DV-Depot, så om noen trenger disk 6, fra sesong 3 (region 1) - så mail meg!

Har vel ikke skjedd så utrolig mye mer spennende siden sist. Jeg har funnet ut at Jostein har dame, husker ikke om jeg har skrevet det før, og jeg har tre fester i sikte innen kort tid. Tre fester ja. Skal på en i Leinesfjorden på søndag, 2. juledag - Susanne sendte meg melding, og ville ha meg med - en sjanse jeg egentlig ikke kan eller vil gå glipp av. Deretter tenkte jeg meg til Steigarheim på mandag, 3. juledag - da skal storbandet spille, og det er slags "vorspiel" til festen på tirsdag, 4. juledag. Da skal jeg også ut, om nå alt går etter planene mine. Jeg hadde ikke planer om å drikke alle tre dagene, men tirsdag blir det nok til det ja! Gleder meg, er sikkert masse kjentfolk hjemme. Kari er hjemme også, så hun har noen vakter her - det er kos, så det blir jeg og henne på tirsdagsnatten.

Har fått meg en ny kamerat også! Traff en svært hyggelig gutt ved navn Christian igår kveld, og vi fant tonen umiddelbart. Han er en skikkelig sjarmør, og er utrolig kul - for ikke å snakke om lett å snakke med. Hva er det med meg og disse Christian/Kristian'ene? Mystisk. Underlig. Skummelt. Sendte melding med ham nettopp, men nå tror jeg jammen han har sovna, for det ble dønn stille. Tenker vel jeg ser ham igjen imorgen. Takk for at du er så søt! Smile

Blæh, og så er det dette evinnelige spørsmålet om hva-hva-hva jeg skal ha på meg når jeg skal ut. Jeg blir så lei, jeg trenger noen nye klær, men kontoen min er ikke så veldig samarbeidsvillig egentlig. Og om jeg skal på chinchillautstillingen i mars/april? Faen, det er ikke lenge til, og dit må jeg nesten reise. Fristende å reise uten dyr, og en uke før, bare for å møte venner og kjente. Vel, må kanskje stille ferdig de som skal bli Champions først, er ikke så mange - men må prioritere dem denne gangen, sett at de er i god form. Håper jeg snart er over denne "uheldige" perioden, med alle de dødfødte og 'syke' ungene.. Jeg trenger pengene, og det er så utrolig kjipt, både for meg og foreldrene, å vente så lenge på en unge som ikke lever i mer enn noen timer - eller ikke i det hele tatt. Neste chilla ut er Maxi - please, la det bli en flott, stor og levedyktig unge.

Nå er klokka 02:51, så jeg får finne senga mi.
Dagen har vært som alle andre RL-dager, meget lite begivenhetsrik.
G'natt.

Posted by Shamini on December 25, 2004 – 2:26 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.