dysfunksjonell.no
12Dec/040

Kunstnerisk utfoldelse

Nå har jeg akkurat malt min første Deep Edge. Deep Edge er en type lerret, som er 30x30 cm, og jeg har malt den med acryl maling i fargene: Burnt Sienna, Raw Sienna og Naples Yellow. Planen var å henge tre slike egenmalte bilder i yttergangen min som er malt i fargen Never/Cappuccino (gråbeige), og ikke gi noen som helst indikasjon på hvem som har malt dem. På den måten ville jeg se eventuelle reaksjoner på disse bildene, og høre hva folk har å si om dem. Har alltid hatt lyst til å male på lerret, og det var egentlig utrolig morsomt. Jeg har ikke talent for å male motiv, så jeg har valgt å male dem abstrakt - mye fordi jeg alltid har fått høre at jeg er flink med farger, og abstrakte ting blir jeg ofte fornøyd med selv. Skal få male et til imorgen, og så skal jeg prøve å få tatt bilder av dem når jeg er ferdig - enten samlet eller hver for seg. Kan hende jeg kan bruke dem på websiden min også..

Var og spiste middag på Engeløystua, sammen med mamma og pappa, som igjen inviterte med Ada og Sigmund. Det var trivelig, selv om ikke var andre enn oss ute ikveld. Tror det hadde litt med at Skippy hadde julebord på Kong Sigar å gjøre. Tre stykker hentet seg pizza mens vi satt der, ganske så imponerende egentlig - men et kjekt tilbud (pizzaen på pub'en er dog bedre).

Nå er jeg sinnsykt trøtt, så jeg tenker jeg legger meg. Hadde planer om å drikke en kopp cappuccino, men jeg orker rett og slett ikke. G'natt!

Idag var dagen for årets tredje pinnekjøttmiddag!

Posted by Shamini on December 12, 2004 – 2:13 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.