dysfunksjonell.no
10Dec/040

Søkke ta, telefonen er død

Har akkurat sett den tre timer lange Stephen King-filmen "Salem's Lot", nyinnspillingen, og jeg må si den var overraskende bra. Det blåser som bare faen ute, er meldt storm, og jeg har bestemt meg for å sitte oppe. Ikke noe stort poeng i å legge seg, når jeg hater vinden - og at senga hopper på soveromsgulvet. Hadde planer om å logge meg på nett, og sjekke om noen der var våkne - men i beste skrekkfilm stil er telefonen død, og dermed forsvant min forbindelse med omverdenen. Jeg kommer til å være totalt pudding imorgen, men helvete heller, jeg må få skikk på døgnrytmen min!

Skrev et dikt isted.. trenger vel neppe si så mye om hva det omhandler. Føler at det ble litt plagiert, men det er det ikke. Han opptar hodet mitt på en måte ingen andre har gjort før ham. Jeg drømmer om ham, jeg våkner.. sovner igjen, og drømmer videre der jeg slapp. Det litt skjeve smilet hans har brent seg fast på netthinnen min, og jeg ..savner ham! Hvordan er det mulig?

- "YOU"

Why do I feel for you
For you, my love, for you
Why do I long for you
For you, my dear, for you

How is it that I need you
You, and only you
I do not even know you
You, but I want you

The fairest hair, the blue eyed you
It's you, my sweet, it's you
The darling smile, the charming you
it's you, my love, it's you

Posted by Shamini on December 10, 2004 – 6:26 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.