dysfunksjonell.no
3Dec/040

Mail fra Frøydis Arnesen!

Nå er vi jammen i desember allerede, og snøen har lagt seg godt ute. Jeg regner med at vi ikke blir kvitt den før til våren igjen, dessverre. Kaldt er det også. Faktisk så kaldt at jeg sitter inne og fryser! Vi fyrer som bare det, men temperaturen faller stadig ned på 20, og da er det kaldt igjen. Usj, jeg hater vinteren. Forleden dag var det faktisk noen som kjørte i grøfta, rett ved huset mitt. Det var Telenor. Sikkert derfor han ikke klarte holde bilen på veien. Så måtte han gå til et av nabohusene, og hente en med traktor som kunne dra ham opp igjen.

Det skjedde noe morsomt forleden også, egentlig. Jeg fikk nemlig mail fra Frøydis Arnesen! Hun er en norsk forfatter, for dem som ikke forsto hva som var morsomt med mail fra henne, og skriver serien "Villa Morgenstjerne". Det som var litt kult, var jo at jeg ikke hadde skrevet mail til henne, at jeg holder på å lese den serien og liker den kjempegodt, og at den lå midt på databordet mitt! Det var en svært hyggelig mail.

Ellers farga jeg håret mitt idag. Bestemte meg for at jeg måtte gjøre noe med de stripene som hadde vokst fler cm ut, og kikket i baderomsskapet mitt. Der hadde jeg en jordbærrød, og en svart; det ble den svarte. Jeg har faktisk aldri farget håret mitt svart noensinne, men det ble ganske bra faktisk. Stripene ble borte, og jeg ble noe mørkere i håret. Skal jo på julebord om to dager, så jeg må jo se litt ordentlig ut. Har funnet frem den korte.. røde og svarte kjolen min med skulderstropper, og en gjennomsiktig blondejakke, svarte strømper og de svarte støvlettene jeg kjøpte i sommer. Så tenkte jeg bruke linsene mine, lakke neglene røde (mørke) og sette på sånt neglesmykke. Vi får se, ser det for 'tacky' ut, så dropper jeg endel av det. Må testes!

Anyway, god natt! Smile

Posted by Shamini on December 3, 2004 – 2:12 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.