dysfunksjonell.no
26Nov/040

Wow, jeg har døgnet!

Og her sitter jeg.. trøtt, gjespende og kald. Hvorfor? Vel, inatt engang bestemte jeg meg faktisk for å døgne for første gang i mitt liv, i et tappert forsøk på å snu døgnet mitt tilbake det det som er relativt normalt. Det funker ikke å sitte oppe til 06:30 - 07:30, og deretter sove til 17:30 på ettermiddagen, man går glipp av det lille dagslyset vi har jo! Ikke at det spiller noen stor rolle sånn egentlig, for jeg gjør jo ingen spesielt om dagen, men jeg går jo glipp av Therese sine vakter.

Neste lørdag, altså om 8 dager, skal vi på julebord på Kong Sigars. Og om jeg har skrevet dette tidligere, så ber jeg om unnskyldning for det - men jeg er så trøtt at jeg nesten svimer av igjen. Fant antrekket mitt, og denne gangen ble det en kort svart og rød glinsende kjole, med svart blondejakke over. Regner med at jeg tar svarte strømper og de svarte støvlettene til - tror det kan bli bra. Litt usikker på om jeg skal gå for "søt og uskyldig" eller "sexy og 'goth'", vi får se hva humøret tilsier der og da. Må iallfall prøve kjolen først uansett, for jeg vet ikke om den passer fremdeles. Gleder meg, og Therese sa hun hadde snakka med Alex og Line, Peter og jeg tror det var noen andre også, som også skulle. Blir så bra!

Oh, and guess what? Jørgen ringte til NSB idag, og fikk ordna seg 150,- billetter, så han kommer på besøk til meg i januar (antar vi). Det gleder jeg meg iallfall til, han er jo så søøøøt. Heh, det er slett ikke ofte man kommer over en fyr som har alt - utseendet, sjarmen, kroppen, humoren, stemmen og glimtet i øyet. Jeg elsker å snakke med ham, og han er bare kulest. Klart det er skummelt å møte nye folk, det er det jo alltid, men.. det er ikke like skummelt som det var, og går vi like godt overens IRL som på nett, så kommer det til å bli et morsomt besøk.

Idag var dagen for årets andre pinnekjøttmiddag!

Posted by Shamini on November 26, 2004 – 10:58 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.