dysfunksjonell.no
20Nov/040

Litt av alt

Var på Innhavet idag, sammen med mamma, pappa og Inger-Anne, og når vi kom fram møtte vi også Therese, Iselin, Tanja, Tuva og Bibbi. Meningen var at vi skulle ta en kaffe, men vi endte jo opp med å spise middag der - og jeg spiste den samme sprøstekte kyllingen som jeg pleier. FD var forresten ikke på jobb idag heller, utrooolig kjedelig. Han har jeg nemlig hverken sett eller snakket med siden "trekant-dramaet", eller foruten på den siste festen på Pinters da. Vel, spiller ikke noen stor rolle, tror han unngår meg. Hva slags gutt unngår to jenter som takker ja til en trekant som han selv har foreslått? Åh, jeg fant den nye Pringles'en på butikken, så jeg skal teste den etterhvert; "Spring Onion & Feta Flavour".

Ellers kom faktisk linsevæska mi igår, og de nye linsene mine idag! Jeg har ikke testet dem enda, men det kan hende jeg dytter dem inn imorra, og så får vi se om man ser noen forskjell. Jeg håper jo det, men jeg er ikke altfor optimistisk egentlig. På bildet til høyre ser man jo hvordan ei med medium farget hud, og mørke øyne skal se ut med disse linsene. Jeg syns de ser så tøffe ut, nesten som ulveøyne i annen farge bare. Jeg blir lykkelig om mine blir sånn!

Nå har jeg egentlig tenkt å legge meg straks. Jeg skal bare skrive ferdig dagboka mi, og se de siste minuttene av "The Kid" også. Drakk meg god og brisen igår på Guinness, så jeg kom meg ikke i seng helt med det første. Så ble jeg vekket halv ti imorrest, ettersom vi skulle ut, så jeg er helt utslitt nå. Holdt på å sovne isted, men jeg klarte tvinge øynene opp litt til. Imorgen kommer iallfall Torill for å hente Chaos og Milonka, og det blir bra! Jeg håper hun har med seg penger til meg også, for det trenger jeg kinda nå. Kanskje hun forelsker seg i et par til? Wink

Og så har jeg bare lyst å fortelle hele verden at Jørgen er übersexy, og kulest av alle! Han er det, jeg tuller ikke altså, og jeg er utrolig glad for å ha ham som kompis. Gleder meg masse til vi engang treffes, det må bare bli kanonbra! Jeg skal holde løftet mitt, jeg - så sees vi kanskje snart.

Posted by Shamini on November 20, 2004 – 11:24 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.