dysfunksjonell.no
29Oct/040

Syk, atter en gang..

Igår var jeg omsider ferdig med denne groteske penicillinkuren, og gjett hva? Jeg har FORTSATT vondt halsen, for faen! Her har jeg pint meg gjennom to grufulle flasker Weifapenin, vært på fest uten inntak av alkohol - og så er jeg ikke engang frisk! Neeeeida, inatt hadde jeg så vondt at det kjentes ut som om noen dro dobbel piggtråd opp og ned i svelget mitt, og imorrest da jeg våkna fikk jeg overhodet ikke puste. Jeg er så hoven på ene siden av halsen, at det sperrer for luftinntaket.. *svelge og skjære grimaser i smerte* Heldigvis viser pulsoksymeteret 98% surstoff i blodet, så jeg har angivelig nok oksygen til å overleve en stund til, selv om det faktisk føltes helt jævlig.

Siden jeg nå har klagd fra meg litt, skal jeg fortelle flere meget morsomme ting egentlig. Igår var jeg nemlig i bursdag hos Andreas på Lilleseter. Andreas er sønn av Veronica (en gammel klassevenninne) og Jonne (en god kompis av søsknene mine), og han fylte sitt første år igår. Han er megasøt, han smiler alltid og er supersjarmerende. Hadde ikke vært i noen bra butikk, så jeg hadde ikke noe annet å gi ham enn en 50-lapp og to Chupa Chups (han elsker kjærligheter!). Regner med at jeg kjøper en liten ting til ham neste gang jeg er i Bodø, er mye bedre utvalg der. Uansett, det var kjempekoselig, og det er skammelig lenge siden jeg var på besøk hos noen sist - må nesten gjøre en vane av det. Har jo hørt at "sosial omgangskrets" skal være så bra.. Forresten så var Vigdis (tanta til Veronica) der, og hun er Amoramica-konsulent, så tror du ikke jeg fikk shoppa litt også? Bestilte to sett med knagger til yttergangen min, tror de vil passe perfekt der - og fire lysestaker for vegg (de var kraftig nedsatt i pris, og jeg fikk betalingsutsettelse til den 20. november).

Så til neste begivenhet.
Neste helg, altså lørdag den 6. november, er det fest på Steigarheim igjen. Skal være lutefiskaften på Engeløystua først, og så er det satt opp busser derfra og til festen. Ann-Rita og Therese hadde snakket om bursdagsfest den helga, siden de begge fyller år, og igår fikk jeg bekrefta det med at vi skal ha bursdagsvorspiel hos Therese! Gleder meg som en unge, men jeg aner jo ikke hva jeg skal kjøpe til noen av dem - må dessverre si at det må vente til jeg får penger igjen uansett, men det blir sikkert kjempekult likevel.

Her skulle jeg da egentlig skrive noe mer, men siden jeg ikke husker hva det var, så får det nesten bare vente.

Posted by Shamini on October 29, 2004 – 4:59 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.