dysfunksjonell.no
20Oct/040

Legevakta!

Klokka 16:30 var jeg en tur på legevakta, hvor jeg ble undersøkt delvis dårlig. Etter en kort samtale, en liten undersøkelse av kjertlene og en blodprøve ble jeg altså satt på penicillin for halsbetennelse. Hvor morsomt er vel ikke det? Det kuleste med hele greia er igrunn at jeg har gått med dette i en uke nå, og håpet at det ville forsvinne av seg selv, men istedet endte jeg opp med 100ml neonoransje medisin, som smaker verre enn.. ja, vel, det kan ikke beskrives, dessverre. Denne kuren skal jeg gå på i 10 dager nå, 5ml om morgenen, 5 ml til middag og 10ml før jeg legger meg - en skjebne nesten like ille som døden, men jeg håper jo at jeg blir frisk av denne dritten, det er VONDT!

Posted by Shamini on October 20, 2004 – 1:43 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.