dysfunksjonell.no
1Oct/040

Chinchillautstilling, Høst 2004

Nå er høsten kommet for fullt, gitt. Bladene på trærne er gule, oransje og røde, og i mange tilfeller har de allerede falt ned og dekket bakken med et teppe av sterke, klare farger. Det er ikke så varmt ute lenger, men det er ikke blitt kaldt enda heller. I noen av fjellene har nysnøen allerede falt, og dekket toppene med et svakt dryss av 'melis'. Vi går vinteren i møte, og om ikke altfor lenge faller nok den første snøen uten også. Kan ikke si at jeg ser frem til det, men samtidig er mørketiden litt koselig - med levende lys, og slike ting. Kjenner allerede at døgnrytmen min er helt fucked, jeg klarer på en eller annen merkelig måte å snu døgnet på hodet når lyset snur over i mørke, og dagene blir kortere.

På mandag, den 27., kom jeg hjem fra Høstutstillingen i Fetsund. Jeg må si at det gikk over all forventning! Det var stilt ca. 140 dyr, og jeg fikk premieplasseringer på alle dyrene jeg stilte. Jeg fikk nemlig følgende plasseringer: 2x 1. plass med Silver Streak's Dakota Moon (ungdyr) og Santiago's Casanova (stamtavle), 4x 2. plass med Silver Streak's Cream Caramel (ungdyr), Lundängen's Kira (stamtavle), Embla's White Magic (stamtavle), Andvari's Kismet (stamtavle) og 1x 3. plass med Dream (ungdyr). I tillegg kunne jeg smykke meg med en lekker rosett for Beste Ungdyr Hann på Dakota Moon, som var meget spesielt for meg siden han er fra mitt eget oppdrett, og i tillegg min elskede Olvons sønn.
Hentet selvsagt en haug med dyr mens jeg var der, som vanlig - og det krever MEGET mye selvkontroll å reise ned slik, og ikke komme hjem med noen ting. Hadde kjøpt endel hvite dyr, eller hvite mutasjoner iallfall, og et par andre farger. Jeg var meget fornøyd med alle dyrene jeg fikk med meg hjem, og gemyttet er utrolig på alle sammen. De to mest spesielle var to jeg importerte fra USA, en Brown Velvet og en nydelig Black & White - helt utrolig nydelige!

Hadde det kjempemorsomt på utstillingen, selv om det var utrolig mye stress. Da den endelig var ferdig, hadde jeg vært våken i 14 timer, og da skulle jeg egentlig videre til Oslo på IRC-fest. Det klarte jeg dessverre ikke gjennomføre, og jeg må si at jeg både angrer og har dårlig samvittighet for det. Skulle ønske jeg var der, men jeg ble glad for at edison iallfall ringte meg - det var koselig! Må jo ikke glemme å nevne at jeg fikk besøk av både NaLa og Aicon, i tillegg til at jeg fikk hilse på whz - etter uendelig mange år. [-Zajin-] og Kine var også der en stund, og det var kjempekos som alltid - takk dere!

Er et par andre ting jeg vil ha med her, men jeg skal ta det litt senere. Må dessuten pønske ut en måte å passordbeskytte deler av dagboka, men det skulle ikke være noe stort problem. Må bare få ut fingeren, og ordne det - skulle liksom sette nytt passord også, for ikke å snakke om å re-designe chinchillasiden min.

Posted by Shamini on October 1, 2004 – 4:05 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.