dysfunksjonell.no
18Sep/040

Tog-billetter, og sånt

Japp, da sitter jeg her igjen, klør meg i hodet, og lurer på hva det var jeg egentlig skulle skrive om i dagboka mi. Noe som er altfor tydelig er iallfall at jeg har snudd døgnet mitt, og det er egentlig litt på trynet. Jeg tror seriøst at jeg sov til 15:00 idag, og det er etter mitt syn noe for lenge. Det er denne duste mørketiden, jeg takler den ikke - og bare sover, og sover. Nå er det heller ikke lenge til utstillingen, så jeg begynner å få litt reisefeber. Togbillettene kom forleden dag, så det er iallfall i boks. Såvidt jeg kan se stemmer de faktisk også! Whey! Om alt nå går etter planen, så skal jeg også på festen til Truls i Oslo, noe som kan bli MEGET interessant.

Fikk den nye mobilen min igår! Grin Det ble for første gang ikke en Nokia-modell, men en Sony Ericsson T630, og jeg er meget fornøyd med den til nå. Det er selvsagt litt kinkig å sette seg inn i et nytt tastesystem, for ved SMS-skriving trykker man jo ikke på de samme knappene som jeg er vant til, og det er temmelig slitsomt. Den er pen dog, og jeg liker den kjempegodt. Tok et morsomt bilde igår da jeg hadde lagt meg. Sola skinte inn igjennom vinduet på soverommet, så jeg strakk telefonen i været, og tok et bilde. Skal sende det over på mail, så jeg kan legge det ut her. Som ringetone har jeg valgt Placebo med "The Bitter End", en meget kul sang som jeg hørte første gang i PS2-spillet "SSX Tricky".

Ellers savner jeg Linda!

Posted by Shamini on September 18, 2004 – 4:35 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.