dysfunksjonell.no
4Sep/040

Hvil i fred, Silver Streak’s Maximus

Idag mistet jeg enda en av chinchillaene mine. Denne gangen var turen kommet til vesle Maximus, og jeg mistenker at han har satt noe i halsen. Vi fant ham i buret sitt død, ikveld, og han var blåhvit på labbene og på nesen - som tyder på oksygenmangel. Jeg så også spor av alfalfa i værhårene hans, så det må rett og slett være at han hadde fått et strå eller lignende i halsen, og ikke klart å få det opp igjen. På en måte er det fint at jeg fant ham død, for jeg vet at jeg ikke hadde kunnet gjøre noe dersom jeg hadde sett det skje - og jeg tror ikke jeg hadde klart å se ham dø. Han var en av de aller nydeligste babyene jeg har hatt her, med indikasjoner på at han kom til å bli flekkete. Vesle Maximus rakk å bli hele 128 gram, og han hadde et temperament man sjeldent ser på slike småtroll - helt rolig, kosete og snill. Håpet nå er at Maxi ble omparret ved fødsel, og at hun bærer en liten søster eller bror i magen - og minnet om Maximus vil leve videre i den lille. ---´-,-{@ Hvil i fred, lille venn. Olvon vil passe godt på deg, der du befinner deg nå.

Ellers har vi kommet til september, og jeg syns månedene suser forbi.

Det har ikke skjedd så mye nytt i "festsaken", men jeg har da sendt og fått et par meldinger fra FD. Jeg sendte ham ei melding hvor jeg forsiktig spurte om han ville gå på kino med meg på mandag, men jeg vet ikke om han dukker opp. Det gjenstår å se. Var på Innhavet idag sammen med Therese og Aslaug, de hadde konspirert om å ta meg med til arbeidsplassen hans, men takk til de høyere makter - han hadde visst fri idag. Selvsagt hadde vi problemer med bilen idag også, denne gangen gikk vi tom for diesel og jeg måtte ringe Viking for n'te gang iår. Han kom med 20 liter diesel til oss etter 30 minutter venting, og deretter kjørte vi til Innhavet og fylte opp tanken. Det klarte han selvsagt ikke uten å slenge et par drittkommentarer om kvinnfolk og biler, nor som fikk Aslaug til å bli noe irritert. På Tømmernes stod det en bil med en kvinne og en mann, og denne merkelige kvinnen fikk for seg at hun skulle skifte truse MIDT på parkeringsplassen... alt det merkelige folk får seg til å gjøre, jeg er rystet.

Posted by Shamini on September 4, 2004 – 12:54 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.