dysfunksjonell.no
28Aug/040

Snart mørketid igjen..

Nå nærmer vi oss slutten på august også, og stadig kommer vi et steg nærmere Kong Vinter. Jeg hater vinteren, og kan ikke si at jeg ser spesielt mye frem til denne slitsomme mørke og kalde årstiden med all snøen og isen. Heldigvis litt tid til enda, men slett ikke lenge. Dagene blir stadig kortere, og nå er den dønn mørkt om kvelden og natta. Syns sommeren iår varte kort, kortere enn normalt, kanskje fordi jeg har gjort noe stort sett hele sommeren. Savner den tiden hvor sommeren nærmest varte evig, hvor man ikke hadde noen bekymringer, og alt var flott - kjempelange dager, fulle av latter og lek, en bekymringsfri verden, sett fra et barns perspektiv. De dagene er over, og de kommer aldri til å komme tilbake, uansett hvor hardt jeg måtte ønske det.

Igår så jeg "Hidalgo" sammen med Elin. Jeg ble positivt overrasket, og jeg likte den egentlig ganske godt, selv om den var temmelig forutsigbar. Søt film uansett, og Viggo Mortensen er jo en god skuespiller - for ikke å snakke om at hesten var kjempesjarmerende. Jeg tenker ofte på filmer jeg må skaffe meg på DVD, men jeg skriver dem ikke ned, og glemmer det de gangene jeg har penger å avse til slik luksus. Jeg skal derfor forsøke å skrive ned filmene jeg kommer på her, slik at jeg kan gå tilbake, og lete dem frem. BRAVEHEART er en av dem jeg bare må ha.

Posted by Shamini on August 28, 2004 – 1:54 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.