dysfunksjonell.no
25Aug/040

Nattevåking

Herregud, så utrolig trøtt jeg er idag. Det kan muligens skyldes at jeg satt oppe til klokka var omtrent halv fem imorrest, men shit happens. Jeg var i Leinesfjorden for fysioterapi idag, og selv om det var Torgeirs siste dag, så fikk jeg time hos Erlend. Ikke at det er noe galt med Erlend, altså! Han er meget koselig og lett å snakke med. I tillegg syns jeg han er flink, og det er vel det viktigste.

Ellers snakket jeg faktisk med Helen, den gamle lederen for NHF Nordland, og jeg fikk svar på veldig mye av det jeg lurte på angående personlig assistanse, og jeg fikk bekreftet dette da jeg ringte til et ressurssenter imorrest. Nå har jeg fått vite at det er jeg som har rett, og at kommunen har feil - og ikke minst at jeg må kontakte Fylkesmannen, siden han kan gå inn og overstyre det hele. Deilig? Ja.

Posted by Shamini on August 25, 2004 – 10:24 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.