dysfunksjonell.no
24Aug/040

Kommunehelvete!

Nå er jeg så sint, at jeg ikke vet hva jeg skal skrive. Tårene renner, hjertet hamrer, og jeg skjelver av sinne. Tre representanter fra kommunen er her, og har møte vedrørende personlig assistanse, og de provoserer meg så enormt. Nå er det blitt slik at de skal fortelle meg hvordan jeg skal leve livet mitt, og hva slags hobbyer jeg skal bedrive. Aller helst vil de ha meg inn på Steigentunet, som er det lokale 'gamlehjemmet' - og det blir bare ikke aktuelt. Jeg er 25 år gammel, og jeg er 100% oppegående i hodet mitt, selv om jeg ikke kan bruke kroppen min helt som alle andre og jeg kan LOVE her og nå, at jeg har fler andre alternativer før den dagen kommer. Jeg føler det slik at min egen kommune, hvor jeg er oppvokst og bor, tvinger meg til å finne meg et annet sted å bo, og jeg må bare si at jeg seriøst vurderer flytteplanene mine igjen. Jeg har fem flotte personlige assistenter her nå, men det skal ikke gå på bekostning av livet mitt, så det får heller briste og bære. Jeg mailer Steven igjen etterpå, og starter en dialog med ham om flytteplanene mine til USA igjen - han mente jo bare at jeg måtte søke om amerikansk statsborgerskap, og at det ville sikre meg hjelp og slikt der borte. Jeg vil iallfall vekk herfra, jeg orker ikke bo her lenger - selv om det betyr at jeg må flytte vekk fra foreldrene mine, og hvorfor skal kommunen skvise meg vekk fra min egen barndomsplass?

Uansett - var på kino med Ranja igår. Bygdekinoen var her og viste "The Day After Tomorrow", og jeg må si at det var en enormt bra film. Den omhandler problemet rundt den globale oppvarmingen, og hadde enormt bra effekter! Jeg syns det var en skikkelig kul film, og jeg skal ha den på DVD når den kommer ut - uten tvil, selv om den sikkert egner seg best på stort lerret, akkurat som "The Perfect Storm". Jeg har ikke vært så engasjert i en film på lange tider, og det var rett og slett deilig å bare rømme fra den virkelige verden i to timer. Tenkte meg på kinoen igjen neste gang, jeg må bare huske det - det er den 6. september, og det er "King Arthur" - sånne filmer elsker jeg, så jeg gleder meg mye! Nå må jeg selvsagt også få legge til at bil-helvetet stoppa nok en gang. Vi satte oss i bilen etter filmen, og gjett hva? Jo, den startet ikke. Jeg ringte til mamma for å få tak i pappa, for å sjekke om han kunne komme å hjelpe meg - men han var hjemme på Gylset, så jeg måtte ringe dit også. Da jeg hadde snakket med ham, og fått ham på hjulene, ringte vi en hyggelig mann i Saursfjorden for å se om vi kunne få hjelpestart. Man kan jo ikke få hjelpestart av en personbil, ettersom bilen min er ganske stor, og trekker mye strøm. Da han kom, så sjekket han litt under panseret, og fant ut at det ikke var strømmen det var feil på, så vi kunne ikke få hjelpestarten likevel. Dermed måtte vi vente på pappa, og da han omsider kom, så ble vi nødt til å ringe Viking for ... fjerde gang på to måneder - og da kan kom, så prøvde vi bilen igjen - og null start. Da pappa hadde løftet meg over i sin bil, så klarte han fra Viking å få start på bilen, helt uten å ha gjort noen ting, og igjen var frustrasjonen på topp! Det hele endte med at pappa satte meg i stolen igjen, satte meg inn i bilen min, og så kjørte vi hjem igjen. Om bilen starter igjen imorgen eller ikke, det vil jo være meget spennende.

Jeg må jo heller ikke glemme å rette en klem til Rune, en kjempegod kamerat som har dukket opp igjen på nett etter veldig mange år uten kontakt. Jeg er meget glad for å ha ham tilbake, og jeg setter uendelig stor pris på at han er her for meg, det skal han vite. Uendelig glad i deg, Rune!

Posted by Shamini on August 24, 2004 – 3:33 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.