dysfunksjonell.no
10Aug/040

Jeg ble bortført!

Igår var en besynderlig og meget morsom dag. Jeg ble nemlig 'bortført'! Det hele startet med at Ranja kom på sin første arbeidsdag etter ferien, og fortalte meg at vi skulle ut. Hun ville ikke si hvor vi skulle, eller hva vi skulle, bare at jeg måtte kle på meg noe varmt siden vi skulle være ute. Og jeg da, som ikke hadde vasket håret mitt og satt der i en utvasket genser og en sliten pysjbukse.. Jeg lusket meg opp på badet, skiftet til jeans og en annen genser, og vasket håret mitt, ansiktet og pusset tennene. Deretter sminket jeg meg litt, selv om Ranja mente at jeg ikke trengte det. Så fikk jeg beskjed om at jeg måtte ta med meg alkoholholdig drikke, om det var ønskelig, annen drikke og mat fikk jeg der. Vi gikk ut, og det første jeg så var at Ranjas bil var erstattet med Sissels bil - så hoppet vi i bilen, og kjørte avgårde. Da vi kom til Engeløybrua spurte Ranja om det var lenge siden jeg hadde vært i en småbåt, og så kommenterte hun bølgene med: "Huff, hvordan skal dette gå?". Jeg fikk panikk, og tenkte umiddelbart på at vi skulle på havet, og jeg er ikke et båtmenneske. Ranja kjørte opp til kirka, og lot som om hun så etter noen som skulle vært der og ventet på oss, og deretter kjørte hun ned til seg. Da jeg skulle ut av bilen kom Therese, Elin og Kari med masse ballonger mens de sang bursdagssangen for meg - det var en overraskelsesfest! Sissel var jo også der, og etterhvert kom Inger-Anne også - og det var utrolig koselig. Jeg fikk også en flaske hvitvin av dem, og to slike "klistremerke tatoveringer", siden jeg ønsket meg en tatovering. Jeg mener bestemt at vinen heter: la Valentina Trebbiano d'abruzzo 2003 - men jeg skal sjekke det, og evt. rette det her. Ranja hadde iallfall disket opp med grillmat, og det var koteletter, kylling, laks og hvalkjøtt, og selvsagt tilbehør, og Elin hadde lagt den gode kaka med krem og blåbær. Jeg hadde en strålende kveld som ikke endte før klokka var 03:00. Tusen takk til dere alle sammen, det satte jeg enormt stor pris på!

Utover det hadde jeg besøk fra Valnesfjorden idag, av Torill og Kjell-Arne som skulle se på chinchillaene mine. Jeg har jo solgt dem Chaos, men så tror jeg at jeg fikk gitt bort enten Leon eller Moonbeam, eller begge to. De skulle iallfall komme tilbake til helga, og det gleder jeg meg til. Det var to meget koselige mennesker, og det er alltid spennende å bli kjent med nye folk! Iallfall folk som driver med chinchilla her nord.

Posted by Shamini on August 10, 2004 – 5:17 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.