dysfunksjonell.no
8Aug/040

Hvil i fred, Tellus Olvon

Nå har jeg vært 25 år i en hel dag. Kan ikke si at det kjennes noe annerledes enn å være 24, men.. Dagen begynte tragisk med at jeg rett og slett ikke ville stå opp, pga. dette med Olvon. Jeg hadde ikke lyst å våkne opp og finne ut at godgutten min var død. Vel, siden Sissel så gjerne skulle ha meg med ut på Gjestegården, og jeg ventet besøk, så måtte jeg nesten stå opp. Etter å ha kledd på meg, sjekket jeg til Olvon, som var i dårlig forfatning enda, men som iallfall var i live. Jeg spiste noen knekkebrød til frokost, gjorde meg klar til å dra, og satte meg i bilen - som atter en gang ikke ville starte. Det hele endte med at jeg og Sissel, som nå var sent ute, ble enige om å ta hennes bil, og kom oss omsider til Leinesfjorden. Vel fremme møtte jeg AP, Kine og Malin igjen - og det var utrolig koselig. Jeg fikk et utrolig kult shotsglass av AP (og Kine) med bilde av to elskende elger inni, og et lite dramglass med "Lofoten"-logo på - tusen takk! Malin gav meg en gul utgave av hvitvinen Happy Cat, noe jeg likte svært godt ettersom jeg liker hvitvin, og ikke minst katter. Dessuten hadde jeg den røde og den blå flaska, så det var litt morsomt - det er virkelig stilige flasker! Tusen takk vennen. Utover det har jeg ikke fått noen gaver, men jeg har fått haugevis med SMS'er, og det er svært koselig å vite at så mange husket bursdagen min, og tenker på meg. Takk til dere alle sammen!

Når jeg kom hjem fra Leinesfjorden, var Olvon død - og endelig led han ikke mer. Jeg har grått mange tårer for ham idag, og kommer til å gråte mange fler for ham. Tror dette må være den verste bursdagen i manns minne, jeg har mistet min kjæreste Olvon. Den lille gleden i all sorgen, er at jeg har Dakota Moon, som er en blåkopi av sin far. Han kommer til å være en god trøst gjennom alt som skal komme, og jeg håper han får leve lenger enn Olvon fikk. Takk til alle dere som har ofret oss en tanke, en tåre og et ord - det betyr uendelig masse. Og takk Linda, for at du er den du er - og for at du alltid er her for meg, uansett hva. Utrolig glad i deg, for alltid.

Hvil i fred, Tellus Olvon
12. september, 2001 - 7. august, 2004
Du vil alltid ha en plass i hjertet mitt, kjæreste Olvon. Jeg elsker deg, og ingen kan noensinne ta din plass hos meg. En dag skal vi sees igjen!

Posted by Shamini on August 8, 2004 – 1:37 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.