dysfunksjonell.no
7Aug/040

Gratulerer med 25-års dagen! :P

Så er jeg endelig blitt 25 år gammel. Klokka 01:07 var tidspunktet, og edison var faktisk den aller første til å gratulere meg med dagen. På #Norge ble jeg killed først en gang av akai, og deretter en gang av James_B - takk gutter, ingen har noen gang bursdagskilla meg før, føler meg beæret! Tidligere 'igår' lagde jeg og Kari bløtkake med marsipanlokk, fylt med friske jordbær, banan og vaniljekrem. Kari lagde også en liten rosa chinchilla i marsipan, som hun plasserte på kaka mi - kjempesøt liten sak!

Men, dessverre har denne bursdagen startet som den kjipeste jeg kan huske. Min kjæreste Tellus Olvon har fått heteslag, og er noe dehydrert pga. den intense varmen vi har hatt. Heldigvis har jeg én venninne som alltid støtter meg, uansett hva som skjer og hva det gjelder, og også idag var det Linda som reddet meg. Ved hjelp av hennes råd fikk vi kjølt ned Olvon, og gitt ham små doser med druesukkervann - og han så ut til å kvikne til ganske med en gang. Så Linda, du vet at jeg er glad i deg - men du aner ikke hvor utrolig glad jeg er for at jeg har deg som venn, hvor mye jeg setter pris på deg, og hvor kjempeglad jeg egentlig er i deg! Tusen takk for alt du har gjort, og kommer til å gjøre for meg.

Posted by Shamini on August 7, 2004 – 2:03 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.