dysfunksjonell.no
20Jul/040

Fest på verandaen til Tom & Monica

Nå har jeg slurva med dagbokskrivingen min igjen, og jeg har vel helt sikkert en hel del å skrible ned her, som jeg ikke husker når det kommer til stykket., det ville iallfall være veldig typisk meg. Jeg hadde skrevet et innlegg på laptopen min, men siden jeg fucka hele systemet og måtte re-installere alt sammen, så sletta jeg jo det innlegget da. Har brenner på den, men jeg gadd ikke brenne ut ei hel plate for ei lita tekstfil, og det er jo ikke diskettstasjoner på disse nymotens greiene heller - og ikke visste jeg hvor RW-diskene mine er. Tror egentlig ikke det stod så mye mer enn svada i det innlegget uansett - hovedsaklig handlet det vel om at jeg endelig hadde fått laptopen min, og at jeg var overlykkelig - hvilket jeg fremdeles er. Brukte en hel dag på å prøve å få den på nett, fordi at jeg bare måtte teste det gamle PCMCIA ISDN-kortet mitt, og det fucka som sagt hele systemet. Når jeg da skulle installere D-Linken, så funka ingenting - og jeg fikk tre tonn med ekle bluescreens, og meldinger om "physical memory dump". Da jeg tilslutt gav opp å knote mer, re-installerte jeg hele systemet, og la inn D-Link - det funka som 'fot i hose', og jeg kom meg omsider på nettet med Chimaera, som jeg har valgt å kalle henne. Det er på en måte en 'tribute' til Discworld, og den gangen Luggage vandret gjennom ørkenen og spiste en Chimaera på sin vei. Luggage er min helt, nest etter Rincewind, nemlig.

Her på lørdag hadde faktisk Inger-Anne ordnet det slik at vi kunne dra på Helnesdagan, men da hadde jo jeg chantet frem regnværet og vinden, så det gadd vi ikke. Planen var at vi da heller skulle dra på puben, men det ble det heller ikke noe av. Rundt halv ti sprettet jeg den nye flaska med Havana Club, sjenket meg et halvt glass, drakk halve - og tømte ut resten. Deretter åpna jeg den gode, gamle Bacardien og sjenket meg et helt glass blandet med Cola, og koste meg med det, mens jeg så "Paradise Hotel". Etter det, så satte vi på noe musikk, mekka sminke og hår, og bestemte oss for å dra til Tom og Monica. Der satt Stig og Hilde, Lisbeth og Terje, Tom og Monica, Frode og Inger-Anne, og jeg.. til klokka var sånn omtrent halv fire. Jeg var langt fra edru, og det hjalp ikke at jeg ble servert whiskey også! Uansett så var det kjempekoselig, og jeg håper jo at vi kan gjenta det hele om ikke altfor lenge. Har snakka med Kari om å gå ut på fredag, skal være 'lygarkveld' i Leinesfjorden - det kan fort bli morsomt.

Ellers var jeg hos Torgeir igår, med nakken min. Har jo gått jevnlig til Aslaug, men nå har hun sommerferie, og det ryktes til og med om at hun skal slutte med hele greia! Iiik, jeg kommer til å gråte en skvett om hun legger ned, hun har gjort så utrolig mye for meg og nakkesmertene mine. Hun henviste meg iallfall videre til Torgeir, som er nyutdanna fysioterapeut, og jeg ville egentlig ikke gå dit da. Kanskje jeg er fjollete, men jeg 'kjenner' ham fra skolen, og han er dritkjekk. Han er 2-3 år eldre enn meg, og han er rett og slett bare dritkjekk! Uansett, jeg holdt ikke ut mer og tok pappas time hos ham igår. Kan ikke akkurat si at han var øm og kjærlig, men jeg tror dette kommer til å funke bra. Han var langt mer hardhendt enn Aslaug, men som han selv sa; "Jeg er jo mann, og vi er litt hardere i klypa..". Har vært øm og småsvimmel i hele dag, men jeg regner med at det retter på seg etterhvert - er jo ganske lenge siden jeg var til behandling, så det må vel være sånn.

Og så klarte jeg selvsagt ikke styre megselv og pengeforbruket mitt, og handlet DVD-filmer igjen... Oh well, setter meg på IRC en stund nå, og så skal jeg se en grøsser klokka ti - om jeg husker det da.

Posted by Shamini on July 20, 2004 – 5:03 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.