dysfunksjonell.no
15Jul/040

Litt av alt

Ikveld har jeg hatt en lang samtale med Pål, og jeg må si at han er en utrolig spesiell gutt. Han fikk meg til å tenke på endel ting, og det hele endte i et stort smil fra min side. Takk Pål, for at du fikk meg til å innse noen småting som jeg ikke hadde tenkt ut alene. Ikke alltid det er så lett å se alle detaljene selv, men med gode venner løser det meste seg.

Jeg og Therese var en tur i Leinesfjorden for å handle, og komme oss litt ut. Ringte mamma, og hørte om hun ville møte oss, så vi dro på Gjestegården for en kopp kaffe. Egentlig så drakk jeg kakao, men same shit. Skulle handle ingredienser til å lage ostekake på fredag, men det endte med at vi handla osten, og glemte resten - IQ er en fin bil! Vi tok oss en tur innom torghuset, og der hadde de mye lekkert.. kjøpte meg et kaffelys, altså et brunt kubbelys som lukter sterk, brent kaffe, og et tilhørende fat i smijern for å ha det stående på. Var faktisk ganske så lekkert, og det lukta jo totalt himmelsk. Hadde ei ny jente på opplæring her også. Hun heter Kari, og er 21 - syns det er litt weird å ha en personlig assistent som er såpass mye yngre enn meg selv, men jeg likte henne faktisk kjempegodt. Nå skal hun bare jobbe her som en slags vikar i 2-3 uker, ettersom hun skal studere til høsten, men hun blir kanskje en ny og god venninne? Slike vokser ikke på trær iallfall. Blir spennende imorra. Da skal hun på morgenvakt, og vi skal ta oss en tur til Lund etter planen.

Sporet pakken min igjen idag, og tror du ikke den brukte to dager fra Oslo til Fauske? Det er faen meg sykt at det skal ta så lang tid! Den ble tross alt sendt den 9. juli, og nå har vi tippet over til den 15. allerede. Hadde det vært opp til meg, så kunne hele postverket bare lagt ned - det duger ikke til noen verdens ting. Blir jo interessant å se om pakken kommer imorgen da, eller om den skal bruke to dager fra Fauske til Steigen også.. Skal i alle tilfeller hente den imorra, dersom den skulle dukke opp - håpet er lysegrønt, og den som fant på det uttrykket skulle så absolutt vært skutt.

Forresten så er Helnesdagan nå til helga, ikke neste helg, så det var absolutt en strek i regningen..

Posted by Shamini on July 15, 2004 – 4:01 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.