dysfunksjonell.no
13Jul/040

Alt går på tverke..

Dagen idag er tragisk egentlig. Er litt usikker på hvorfor det, men jeg tror det er forskjellige ting som spiller inn. Er litt depp fordi jeg ikke fikk være med på middagen til Lene og Bård. Så er jeg litt depp fordi jeg også vil ha den perfekte kjæresten, han som jeg kunne tenke meg å gifte meg med. I tillegg er det litt vondt at jeg og Gunnar skulle date i nettopp det bryllupet, men at det ikke ble noe av. På toppen av alt, så har jeg tenkt å avlyse bursdagsfesten jeg hadde planlagt, fordi det virker som om at det ikke kommer folk – og da gidder jeg ikke betale for lokale, og stresse med mat og slike ting, for absolutt ingenting. AP og dama hans er i Lofoten, så han ville gjerne komme uansett, og det er jo kjempekoselig. Malin skulle også komme, og det setter jeg stor pris på. Så jeg regner med at jeg tar dem med meg på Steigarheim bare. Åh, jeg glemte én ting – fordi kommunen ikke har tatt ansvar med tanke på ferielista for assistentene mine, så har tre stykker tatt ferie samtidig, hvilket innebærer at jeg må være i seng til klokken 23:00 i de neste tre ukene. Kjempefestlig – det er sommer, for faen! Hadde planer om å høre med noen av dem om vi kunne dra på Helnesdagan, men det er neste helg så det ser ut som om at det går totalt i dass.

Siden dette kun ble negativt, vil jeg jo bare dra frem at laptoppen min kommer snart. Idag virket nemlig sporingsnummeret, og det viser seg at den var i Oslo igår morrest, hvilket betyr at den muligens er på Fauske idag/imorgen. Kan ikke ta mer enn en dag før jeg har den hos meg da, og det er absolutt et lyspunkt uten like, i en ellers noe grå hverdag for tiden. Da kan jeg ligge i senga og se på DVD – nam, skal bli deilig.

Hadde besøk idag også! Odd, Geir Ove og Lina var her. Odd mekka møsbrømlefser, og de var knallgode. Han hadde med seg ekstra, som jeg har frosset ned – og den smurningen han lagde var akkurat passe søt, og skikkelig nam. Var koselig å se Lina igjen, hun har vokst dritmasse siden sist jeg så henne. Tror hun var 4 år da, og nå er hun blitt 10 – og skal flytte til Sarpsborg. Tror det er ganske sårt, så jeg gav henne en av Tatty Teddyene mine, og ba henne huske på at hun er litt ”min lillesøster” også. Da ble hun kjempeglad, og gav meg en god klem – hun er søt da. Geir Ove lurte på om han kunne få bytte ”The Signs” i enten ”Starship Troopers” eller ”Robin Hood – Prince of Thieves”, og jeg svarte at jeg meget gjerne ville ha Robin Hood, ettersom jeg elsker den filmen. Da sa han at jeg bare kunne ta begge egentlig, siden han har fått låne så mange filmer av meg. Det var utrolig snilt av ham, for jeg liker begge filmene, selv om Robin Hood er en av mine absolutte favoritter. Har den på VHS, men alle de 250 VHS'ene mine ligger fortsatt nedpakket på loftet, og der blir de liggende til jeg har fått meg en skikkelig videohylle å ha dem i.

Må nesten komme meg i seng snart. Klokka er masse, og jeg har lovet Therese at vi skal til Leinesfjorden og handle imorra. Må ta med meg mobilen i senga, og sette den på vekking – selv om jeg hater den ekle og intense pipinga på den. Uansett, handles må det, så den saken er grei. Håper jeg ikke blir liggende våken halve natta og fundere på ting som ikke burde funderes på.. nei, det var sant, halve natta har jo gått alt.

Posted by Shamini on July 13, 2004 – 4:50 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.