dysfunksjonell.no
11Jul/040

Gratulerer, Bård & Lene Våtvik

Åh, endelig oppstått og i relativt dårlig form etter byturen igår. Nakken min tåler ikke påkjenninger som en Bodø-tur med 3,5 times kjøring hver vei, humping og svinging, i den tilstanden den er i nå.

Jeg ble jo invitert i bryllupet til Bård og Lene, og dessverre kunne jeg ikke dra i middagen og festen etterpå pga. den trappen, men jeg fikk iallfall sett vielsen - og de var utrolig vakre begge to! Lene hadde på seg den lekreste kjolen EVER, og de var så søte der de satt og hørte på presten. Tok noen bilder, håper de ble bra. Skulle ønske jeg fikk vært med på middagen, men på en annen side så passet jeg overhodet ikke inn der - og følte meg litt utilpass. Ville gjerne deltatt for Bård og Lene, likevel - det var en spesiell dag for dem, og de har all grunn til å anse den som vellykket! Gratulerer, begge to!

Uansett så var Bodø-turen kjempekoselig, og jeg vil sende en enorm takk til Therese, for at hun ble med oss. Hun er verdens kuleste, jeg sverger. Wink

Posted by Shamini on July 11, 2004 – 12:49 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.