dysfunksjonell.no
6Jul/040

Yay, laptop!

Idag har vært en utrolig spennende dag - det må jeg rett og slett bare si. Jeg er såpass trøtt nå at jeg ikke er helt sikker på om jeg kan gjengi halvparten av det, men jeg har iallfall blitt frisert. Jeg måtte nesten ordne håret mitt, siden jeg skal til Bodø på lørdag i Bård og Lenes bryllup. Kan vel nesten ikke komme i bryllup med håret på snei. Må si at jeg syns det ble veldig bra selv. Har gradert det, men beholdt lengden - og fått striper her og der. Ble stilig, faktisk. Stripene er litt ulik farge på, ettersom jeg har rødskjær i håret mitt, men det var bare tøft. Har lagt ut et bilde på siden om meg, trengte et nyere bilde der uansett.

Ellers har jeg fått bursdagsgave fra mamma og pappa, og det var en Acer Travelmate 8004LMi! Den har fete specs, og jeg gleder meg sinnsykt til den kommer da. Intel Centrino 1,7 GHz, 512 MB DDR RAM, 80 GB harddisk, DVD-RW, ATI Radeon 9700 128 MB... NAM! Råkult! Håper ikke Posten bruker et halvt århundre på å ta den med seg fra Sandefjord og til meg - jeg vil ha den igår! Tusen takk iallfall, må være den beste gaven ever.

Imorra skal vi ha fest her, "firmafest" som vi har kalt det. Regner med at det blir skøy. Vi skal mekke noe mat, og så bare kose oss sammen - jeg og Sissel, Elin, Therese, Ranja og Inger-Anne. Kan fort bli kult det! Anyway, nå er jeg såpass trøtt at jeg ikke vet hva mer jeg skal skrive, så jeg avrunder her. Tenkte sitte litt mer på IRC før jeg legger meg - gruer meg til å style håret dog.. jeg som ikke engang grer meg hver dag!

Posted by Shamini on July 6, 2004 – 2:26 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.