dysfunksjonell.no
4Jul/040

Hos Ranja en tur

Igjen ligger jeg i senga, med radioen på - Maroon 5 med "This Love" for n'te gang idag. Vet ikke helt om jeg liker denne sangen, men vokalisten er litt søt. Hadde Mju med meg i senga, men hennes oppfatning av skikkelig kos er å tygge på fingrene mine, gjerne med jekslene.. og det er vondt! Slitsomme kattepus.

Jeg og Elin var på besøk hos Ranja ikveld. Det var faktisk første gangen jeg har vært hos denne, og jeg fikk se Loke igjen! Han er blitt mye større, men han ligner fortsatt på den kattungen han var da jeg hadde ham. Han er skjønn! Fikk hilse på Hårek også, den andre katten hennes - han var dritflott. Skikkelig bred i ansiktet, og kraftig - og så det gemyttet da! Uansett, vi bestilte pizza fra puben, og hadde det riktig koselig. Må dra tilbake om ikke altfor lenge, liker meg godt sammen med Ranja, hun er utrolig koselig. Har egentlig vært vanvittig heldig med de assistentene jeg har nå, de er kjempetrivelige mennesker alle 5, og jeg setter uendelig stor pris på dem alle sammen.

Posted by Shamini on July 4, 2004 – 12:18 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.