dysfunksjonell.no
3Jul/040

Litt av alt

Nå ligger jeg og ser på blokka mi, og tenker på ting. Nattønsket står på. Skulle egentlig lese litt i "The Gunslinger", men jeg klarte ikke konse. Måtte legge vekk boka, og heller skrible litt her. Skulle ønske jeg laptoppen jeg ønsker meg, da hadde jeg kunne nette, eller iallfall skrive dagboka rett inn. Kunne spart penger hadde det vært noe igjen etter månedens regninger, men det er dårlig med det gitt. Chinchillaene mine har jo ikke gitt unger på en stund, men det virker som om at det kommer noen kull snart - håper det, og da kommer det nok inn litt penger. Håper jeg er heldig med avkommene, at det kommer mange hunner med etterspurte farger. Tiden som kommer på chinchillafronten blir spennende for meg - vil prøve å komme meg til Jon etterhvert, må snakke med de andre og høre om det er mulig å få til. Skulle hentet noen burrekker og.

Skal ut med Elin imorra, vi tenkte å ta en tur til Leinesfjorden og kjøpe softis. Kanskje jeg skal ta på meg skjørtet mitt? Er meldt 18 grader imorra, og da må jeg jo benytte sjansen til å være lettkledd. Kan hende jeg putter på meg linsene mine også, er deilig å være uten briller litt. Skulle jo egentlig vært hos Sabine og henta den omsmelta ringen, men jeg har ikke råd. Har lyst å dra til Harstad, og få meg den tatoveringen jeg ønsker meg. Guri, det kan jeg jo ønske meg til bursdagen min! Tror jeg skal ha den første på underarma, den skal iallfall vises. Idéer tar form ja! Kanskje en Islandsk galder, rett og slett? Skal ha noe unikt og et pentagram selvsagt. Har frisørtime til uka, Tenkte klippe opp og gradere håret mitt litt, og bleke underhåret.

Posted by Shamini on July 3, 2004 – 12:12 AM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.