dysfunksjonell.no
1Jul/040

Vampiress er trøblete

Det er sant som de sier, 'en ulykke kommer sjeldent alene'. Nå har jammen Vampiress begynt å bli vanskelig også... for dem som ikke vet hvem det er, så er det min o'trofaste datamaskin. Hun er et mareritt til tider, og nå er tydeligvis vifta på skjermkortet gåen - som resulterer i at maskina henger seg totalt, og at jeg må boote. Utrolig irriterende, men såvidt jeg vet så har jeg liggende et par nye skjermkort fra jeg drev datafirma - jammen godt det ikke ble enda en uforutsett utgift, iallfall. Hun skulle hatt seg en saftig oppgradering, men jeg prioriterer en laptop, tror jeg. Vampiress funker til sitt bruk, og hun er i utgangspunktet trofast og snill... Er dette et tegn på at man begynner å bli skrullete?

Posted by Shamini on July 1, 2004 – 7:48 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.