dysfunksjonell.no
1Jul/040

Litt av alt

Idag har jeg endret utseendet på dagboken på EnjoyDiary enda litt til, og det ble på en måte bedre, på en annen måte ikke. Jeg blir tussete - hvorfor er det så mye man må ta hensyn til når man designer noe? Vel, nå skal iallfall ikke teksten forsvinne under shoutboxen, selv om den kolonnen ble temmelig lang og rar - oh well, det ble iallfall bedre enn det var, ikke sant? Det forundrer meg litt at kalenderen min plutselig er borte, for ifølge koden min så er den der... men den viser altså ikke, og jeg har dobbelsjekket at den er påslått.

Idag fikk jeg bilen min tilbake fra verkstedet, bare for å finne ut at det er enda mer i veien med den. Snakket med kommunen forleden, og de skulle ringe Bodø Trygdekontor for meg, for å høre om vi iallfall kunne fått låne en trygg bil i sommer, men tror du? Nope, så lenge min bil fungerer, så får jeg ikke låne noen bil - og nytter det å forklare dem at den IKKE fungerer? Jeg blir så lei, jeg vil bare kaste opp av denne syke verdenen.

Sten har iallfall vært en engel og kjørt inn til Oslo bare for å kjøpe Alfalfabriketter til chinchillaene mine. Det var utrolig snilt gjort av ham å fikse det før de reiser på ferie, så jeg må ikke glemme å sette inn 500,- kroner til ham. Nå må jeg bare huske å ringe Olaf Gjesti og Sønn AS, og spørre hvilket fôr det var jeg fikk sist - for det var noe dyrene mine likte kjempegodt, og det vil jeg gjerne fortsette å gi dem.

Ellers er jeg bare irritabel og lei - har bursdagsfesten min å se frem til, det kommer iallfall noen... Tror det kan bli temmelig kult, jeg. Ikke så veldig mange dager igjen, 36 mener jeg... Det blir bra, selv om jeg blir gammel da.

Oh, og så fikk jeg med hilsen på Nattønsket inatt! Jeg mailet inn en hilsen klokka 01:00, og hilset til alle vennene mine på IRC, EFnet.. og nattverten klagde på 'dataspråk'! Wink Vel, det var litt morsomt, selv om at jeg ikke fikk sangen jeg ville ha - well, shit happens!

Posted by Shamini on July 1, 2004 – 4:46 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.