dysfunksjonell.no
26Jun/040

Biltrøbbel!

Yes da, så skjedde det jammen ting idag også, som absolutt er verdt å skrive i denne kommende nye og store dagbokskrivende karrieren min.

Det hele begynte med at jeg og mamma skulle ta oss en kjøretur ut, på butikken og ut for å spise middag. Og det var jo selvsagt en kurrant sak, hadde det ikke vært for at bilen min er et forbanna vrak.. Det som skjedde var nemlig det at vi handla på butikken, og satte oss i bilen for å kjøre videre til Engeløystua. Det var jo også greit, så vi spiste middag og snakka litt med kjentfolk - og rundt 17:00 bestemte vi oss for å dra hjem. Grei skuring, trodde vi - men dengang ei. Bilen NEKTET å starte, og vi ble nødt til å ringe Viking, for andre gang i ca. 1 mnd. Tenk, fyren måtte komme og TAUE oss hjem - og langt om lenge, etter en heftig kjøretur på "lasteplanet", kom vi oss hjem.

Gjett om jeg er drittlei da? Kjeeeeeeempefestlig.

Posted by Shamini on June 26, 2004 – 9:01 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.